Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Pension Private-Inn: - ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením a pripojením na internet. K dispozícii je spoločenská miestnosť.

Hotel - 2 apartmány - 7 dvojposteľových izieb - parkovanie v uzavretom priestore - hotelový farbybavenie izieb - prijímač - sociálne zariadenie sprcha alebo vaňa - WI - FI

Maloobchod, predaj: - zmiešaného tovaru: - potraviny - pečivo, údeniny, ovocie a zelenina - drogéria. Ponuka ubytovania pre 8 osôb. Možnosť prenájmu nebytových priestorov.

HOTEL TATRA Bowling restaurant: -príjemné posedenie pre 80 osôb s možnosťou športového vyžitia na bowlingovej dvojdráhe. Hotel, ubytovanie: -ubytovanie v jedno a dvojposteľových izbách s komfortným vybavením -strážené parkovisko -vináreň s letnou záhradkou a dětským kútikom -2 turbo solárium -2 fínska sauna -soľná ...

Malý rodinný pivovar. Výroba: -pivo VALÁŠEK. Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -1x jednolôžková izba -5x dvojlôžková izba -1x luxusný apartmán. Reštaurácia Pivovar. objednávky na tel.: 773025454.

Reštaurácia, penzión Bezděkov. Ubytovanie: - 1x jednolôžková, 4x dvojlôžková, 2x trojlôžková izba - vhodné pre rodiny s deťmi aj so zvieratami.

Rodinný penzión - izby a štúdiá vybavené kuchynkou, jedálenským kútom, sociálnym zariadením a TV - SAT - spoločenská miestnosť - detská herňa