Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ubytovanie: Celková kapacita penziónu je 60 lôžok Pre jednotlivcov, firmy a skupiny - 1 až 3 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, izby sú vybavené chladničkou, na požiadanie televízor cena 200, - až 565, - Sk - 3 apartmány s vlastným sociálnym zariadením, TV, satelitom, bezbariérový prístup, cena 1000, - Sk. Cena je závislá od ...

Detský tábor, Raj. Odborové združenie železničiarov ZO ČD Hlavný vedúci Tel.: 465620635, 736464766

Penzión: -ubytovanie v rodinnom penzióne.

V Penzióne Míša, ktorý sa nachádza v Peci pod Sněžkou, ponúkame ubytovanie v 2, 3 a 4 lôžkových izbách. Okolie poskytuje dobré možnosti lyžovania aj letnej turistiky pre dovolenku v Krkonošiach.

Výletný hostinec pri Duspivách Ponúkame lacné ubytovanie v priestoroch rodinného domu vhodné najmä pre robotníkov. Cena je od 120/osoba/noc. K dispozícii je spoločná kuchynka, sprchy, WC.

Hostinec a reštaurácia: -reštauračné a pohostinské služby Penzión: -celoročné ubytovanie v súkromí

Penzión Záhornice • šesť dvojlôžkových apartmánov vrátane predsienok a kúpeľní so sprchovacími kútmi a WC, • každý o veľkosti 20-30 m2, v celkovej kapacite 12 osôb a 12 prísteliek • spoločenská sála pre 30 osôb s podestou pre muzikantov vrátane kuchyne a krbu • s rozvodom teplého vzduchu, klenutá pivnica so studničkou sa ponúka ako ...

Autokemping: - chatky - stany - karavany

Hotel, ubytovanie. Hostinská činnosť - Plzenská pivnica. Obchodná činnosť - Potraviny pri Kostole. Tipsport, Sazka, Fortuna.

Ubytovanie: - 2, 3, 4 a 6 lôžkové izby turistického typu so sociálnym zariadením na poschodiach a celodenné stravovanie v reštaurácii.

Penzión: - kapacita 25 lôžok - 6 izieb - sociálne zariadenie, TV, internet - parkovanie priamo v objekte - vonkajšie posedenie, možnosť grilovať a opekať - vonkajší bazén - vlastný vlek - volejbalové ihrisko - možnosť jazdy na koňoch - cyklistika, cykloturistika, turistika Organizovanie akcií CHUDNÚME S RADOSŤOU.

Penzión - ubytovanie so stravovaním - pobyty u koní - ustajnenie koní Jazdecký areálpobyty u koní - ustajnenie koní

Rekreačné zariadenie: -ubytovanie v 2-4 lôžkových izbách -WC, sprcha, kuchynský kút -1 dvojlôžková izba bezbarierovo vybavená -spoločenská miestnosť a posilňovňa -požičovňa horských bicyklov -parkovisko -celoročné ubytovanie -rehabilitačná telocvičňa.

Český statok Horátev: - jazdecký šport - agroturistika - chov koní - ubytovanie

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -1x apartmán pre 4-6 osôb - 2 spálne -1x apartmán pre 2-4 osoby - 1 spálňa. Služby: -sauna, fitness, squash. Pohostinstvo: -pizzeria, reštaurácia.

Penzión Pod Smrčinou: -ubytovanie v izbách a apartmánoch s vlastným sociálnym zariadením -k dispozícii je kuchyňa s jedálňou, spoločenská miestnosť s TV a záhrada.

Kategória: -penzión (pension) s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -12 dvojposteľových izieb, vlastné sociálne zariadenie, sprcha, TV - možnosť prístelky. Pohostinstvo: -reštaurácia, krčma, piváreň.

Bezplatná ubytovacia agentúra. Ponúkame lacné ubytovanie v ubytovniach, hosteloch, hoteloch pre jednotlivcov, skupiny, pracovné skupiny v Prahe.

Ubytovanie - hotel. Reštaurácia: - neprežitá prevádzka. Možno na požiadanie zaistiť: - disco, letná terasa - špeciality na ražni. - svadby, svadobné hostiny, večierky, školenia - športové pobyty zamerané na letné aj zimné športy - turistické výlety vrátane dopravy a sprievodcu pre turistov. Všetky športoviská v dosahu 300m, štadión, ...