Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ubytovanie v chatkách na pláži, možnosť stravovania v reštaurácii. Zaistenie svadobnej hostiny, školenia alebo rôznych osláv. Možnosť závodného stravovania.

Hotel: -ubytovanie v 14 izbách s vlastnou kúpeľňou -svadobné hostiny, firemné akcie, rauty a večierky -česká a medzinárodná kuchyňa.

Služby: -reštaurácia, salónik, parkovisko -neďaleko hradu Karlštejn -22 dvojlôžok -2 trojlôžkové -2 štvorlôžkové.

Kategória: -vila, penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -6x luxusný apartmán - celkom 20 lôžok.

Hotel: -ubytovanie v 27 dvojposteľových izbách a rodinnom apartmánu -stravovanie je zabezpečené v hotelovej reštaurácii s kapacitou 64 miest a barom.

Ubytovanie na horách je dnes bez problémov. Kapacit je veľa a výber veľký. Lenže…. Samá moderna, luxus, novota. Tých starých dobrých horských chát a búd valom ubúda. Stráca sa tým tá pravá horská atmosféra. Ako sa človek nasmial pri filme Snežienky a machre. A práve oba diely filmu sa odohrávajú na tej správnej typickej horskej búde. Penzión ...

Prenájom - rekreačná chata v Českom Švajčiarsku Preklady - technické nemčina tlmočenie - nemčina v akomkoľvek odbore Súkrová výučba - nemecký jazyk

- fyzická ostraha objektov - Pult centralizovanej ochrany - dodávky a inštalácia zabezpečovacích systémov - služba zásahových jednotiek - kontrola práce neschopných - upratovacie práce kancelárskych a priemyselných obektov - ubytovanie - náhradné plnenie za pracovníkov s OZP podľa zákona o zamestnanosti č. 435/2004 Zb.

Ubytovanie pri Máchovom jazere v Starých splavoch. 2-4 lôžkové izby s vlastným soc. zariadením. Raňajky v cene pobytu. K dispozícii je hosťom spoločenská miestnosť s televíziou a krbom. Vhodné pre rodiny s deťmi. Ideálne pre skupiny priateľov, športovcov, rodinné a firemné oslavy.