Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Penzión: - kapacita 16 lôžok - 2 - 4 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, televíziou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a prípojkou na počítač - školiace stredisko - úschovňa bicyklov - parkovanie pri penzióne - možnosť organizovania honov a rybárčenia.

Penzión - kapacita ubytovania 16 lôžok - 4 izby po 4 lôžkach - izby vybavené sprchovacím kútom a sociálnym zariadením - parkovisko Reštaurácia - kapacita 50 miest, salónik.

Služby: -penzión -reštaurácia -bowling

Hotel: -ubytovanie (9 luxusných apartmánov) -raňajky. Vybavenie apartmánov: - spálňa - obývacia izba - kuchyňa - kúpeľňa - toaleta. V blízkosti je možnosť športového využitia: - golf - bazén - soľná jaskyňa - lanové centrum - lyžovanie - tenis.

Ubytovanie. Hotel má 69 moderne zariadených dvojposteľových izieb so sprchou a WC, telefónom s priamou voľbou, televíziou so satelitnými programami, sušičom vlasov a trezorom (za poplatok). V hoteli sú dve reštaurácie av 6. poschodí pýcha hotela - zasklená vyhliadková vináreň a kaviareň s otvorenou terasou s nádherným panoramatickým pohľadom ...

Hotel: -ubytovanie - dvoj, troj lôžkové izby - na izbách televízor, rádio, kúpeľňa, WC Reštaurácia s terasou: -zverinové a rybie špeciality. Kaviareň. V blízkosti hotela je lyžiarsky areál, trate na bežky.

Hotel: - 86 izieb - ubytovanie v jedno a dvojposteľových izbách, apartmánoch - stravovanie - kúpeľná starostlivosť - soľná jaskyňa - wifi - parkovisko pri hoteli zadarmo - v hoteli je kaderníctvo, kozmetika a pedikúra - organizovanie seminárov, školení, svadieb, osláv.

Hotel: -ubytovanie -stravovanie. Kapacita päťpodlažnej budovy s výťahom je 360 lôžok. Izby sú vybavené televízorom, satelitom, chladničkou, telefónom a sociálnym zariadením. Súčasťou hotela je fitness a telocvičňa.

Horská chata: Ubytovanie na súkromí Kapacita 30 miest. Vhodné aj pre kolektívy. Prenájom izieb: - 2x 4-lôžková izba - 1x 2-lôžková izba - nocľaháreň pre 20 osôb. Na izbe umývadlo. Kúpeľňa a WC spoločné na poschodí. Spoločenská miestnosť s kuchyňou. Internet. Reštaurácia 100 m. Lacné ubytovanie: - cena v zime od 250, - Sk / osoba ...

Kemp, ubytovanie: - stany, karavany - chaty - ubytovňa

Ubytovanie, ubytovňa: - ubytovacia kapacita v panelovom dome - ubytovanie je v štandardnom prevedení v dvojlôžkových izbách v obytných jednotkách 1+2 a 1+1

Organizovanie táborov pre deti a mládež - 30 stanov - 2 hangáre E-shop - outdoorové a tábornícke vybavenie - batohy - cyklobrašne - fusaky - pláštenky - puzdrá na nože a mačety - spacáky extrémne, na leto, na zimu - stany na podsadu - hangáre - teepee - variče campingové, na drevo, turistické, táborové.

Hotel, ubytovanie: - reštaurácia - vináreň - wifi pripojenie - salóniky - školiaca sála.

Služby: -sprostredkovanie ubytovania

Penzión - kapacita 30 lôžok reštaurácie - kapacita 50 miestzáhradka - kapacita 25 miest