Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním tel.: 572551011. Zloženie izieb: -22 dvojlôžkové bezbariérové izby s možnosťou prísteliek: -štandardné a nadštandardné vybavenie -exkluzív izba s výrivou vaňou. Vybavenie izieb: -vlastná kúpeľňa, WC, chladnička, TV, telefón, pripojenie na internet. Vybavenie objektu: -krb s ...

Penzión - ubytovanie 4 dvojlôžkové izby, 1 päťlôžková izba - reštaurácia.

Prenájom: - nebytové priestory - kancelárie Ubytovanie: -bytový dom -hotel

Plavecký areál. Ubytovňa. Výroba tepla a elektriny. Technické služby - zvoz odpadu - údržba zelene - upratovanie mesta.

Hotel*** - kapacita 40 osôb, 11 izieb - WIFI, TV, satelit, sociálne zariadenie na izbe - reštaurácia.

Kemp., ubytovanie. ATC Chmeliar Úštěk, Levínska 3, Úštěk . Správa a údržba nehnuteľností - výroba tepla - nakladanie s odpadmi - čistenie a upratovanie miest.

Pension je hlavne využívaný pre svoju polohu v pokojnom prostredí CHKO Český les, neďaleko hraničného priechodu do BRD, cestujúcou verejnosťou do zahraničia a na rekreáciu.Reštaurácia s domácou kuchyňou slúži pre ubytovaných hostí

Penzión: -ubytovanie v dvojposteľových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách -reštaurácia -k dispozícii je areál s plážou, parkoviskom a úschovňou bicyklov.

Pension. -dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby po celkovej rekonštrukcii. Každá izba je vybavená priestrannou kúpeľňou, k dispozícii je TV-SAT, chladnička a WiFi spot.