Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Služby: - ubytovanie - apartmány - dvojlôžkové izby

Rodinný pivovar - výroba tradičných aj netradičných pív. Reštaurácia Olivov pivovar - denné menu, stála ponuka. Pivné kúpele a masáže. Ubytovanie v pivovare.

Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia. Wellness centrum: - bazén - whirlpool - sauna - posilňovňa - masáže.

Služby,ubytovanie,ubytovňa: -bytového typu - obývacia izba,obývačka s televíziou, videom, DVD a rádiom, spálňa,kuchynka,jedáleň, sociálne zariadenie-WC** a kúpeľňa s možnosťou vlastného varenia -kapacita 48 lôžok -vonkajšie posedenie s krbom -barové občerstvenie -parkovisko v areáli -cena 150-250, - Sk ** na osobu a ...

V areáli Park Golf a Konferencie Park v Hradci Králové sú k dispozícii konferenčné a seminárne priestory až pre 100 osôb, panoramatická reštaurácia, hotel a športové zariadenia vrátane golfového ihriska a všetkých. Celý areál sa nachádza priamo v Hradci Králové a napriek tomu tu nájdete úplné súkromie pre Vašu akciu a príjemné prírodné prostredie.

Penzión UNO: -sa nachádza v pokojnej časti Zlína s nádherným výhľadom na lesy. Ponúka: -komfort 3hviezdičkového hotela s prvkami rodinnej atmosféry -klimatizácia, internet, parkovisko, wifi -uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Reštaurácia UNO: - ideálny pre svadby, rodinné oslavy - vyhlásená gastronómia, víťaz Garden food ...

Ubytovanie. - dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. - k dispozícii je záhrada, letná terasa a parkovisko.

Prevádzkujeme táborovú osadu na rieke Orlici v prírode uprostred lesov. Ponúkame ubytovanie pre tábory, školy v prírode, školské výlety, oslavy. Vhodné pre vodákov, rybárov, cyklistov. Možno aj individuálna rekreácia.

Lacné ubytovanie: - ubytovňa pre 10 osôb - WC, sprcha, kuchynka - telocvičňa vrátane úschovy bicyklov, tenis.

Kemp: - chatky - ubytovanie celoročne - 35 lôžok - stany 100 miest - karavany 15 miest - v okolí tenisové kurty, jazdiareň1 veľká chata - 4 izby po 4 lôžkach, sociálne zariadenie, kuchyň1 chata

Penzión Rališka ponúka ubytovanie v dvoch samostatných apartmánoch. Jeden je pre 9 osôb a druhý pre 4 osoby. Penzión je samostatne stojaca chalupa v rekreačnej časti Hornej Bečvy. Pokojná a slnečná poloha s krásnym výhľadom. V zimnom období Ski areál Rališka je priamo dostupný od penziónu. V lete priehrada s kúpaním. Ideálna pre rodiny s deťmi.