Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

ubytovanie: - hotel. Reštaurácia. Golfové ihrisko. wellness: - sauna, bazén - fitness centrum - masáže.

Ubytovanie Valy u Přelouče, Stéblová a Němčice pri Pardubiciach. Všetky podrobnosti o ubytovaní na webových stránkach: https://ubytovani-valy.webnode.cz https://ubytovani-steblova.webnode.cz https://ubytovani-nemcice.webnode.cz

Komplex Hotela U Baránka a Mestského divadla sa nachádza v kľudnej časti historického centra mesta Náchoda v Královohradeckom kraji. Pod jednou strechou sa snúbi krása, dominancie, štýl, kultúrne a spoločenská atmosféra, ale aj histórie. Hotel Vás pozýva nielen k návšteve štýlové secesnej budovy postavené v r. 1914, ale aj nové moderné ...

ubytovanie: - penzión rekreačná chalupa Annín u Sušice

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

ubytovanie: - 2 chaty - spoločenská miestnosť. služby: - krytý a vonkajší bazén - sauna - stolný tenis - ohnisko.

Kategória: -penzión ** s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -3 apartmány, WC, sprchovací kút -16 dvojlôžkových, WC, sprchovací kút. Vybavenie objektu: -kadeřnictví -reštaurácia MAXIMA -hlídané parkovisko -tenisová hala s 2 kurty -půjčování a predaj tenisových potrieb.

ubytovanie: - hotel. reštaurácia: - tel .: 573 362 198 ubytovanie: - tel .: 777 733 502 Vináreň.

služby: - kemp - požičovňa lodí

Penzión: - ubytovanie - dvoch až štvorlôžkové izby, vlastné sociálne zariadenie (WC a sprcha) - apartmány (izba je zložený z dvoch spální, spoločné sociálne zariadenie). stravovanie: - jedáleň (strava len pre hostí penziónu).