Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie: - 88 izieb - rehabilitačné centrum, SPA - reštaurácia, kaviareň, vnútorný a vonkajší bazén, tenisový kurt, minigolf.

Telovýchovná jednota. Komplex TJ Spartak. Športová hala: -basketbal, volejbal -kulturistika - posilňovňa -plávanie -šachy. Prenájom pre športové aj nešportové organizácie. Klimatizovaná posilňovňa, fitness centrum: - 25 stanovíšť - univerzálna polohovacia lavica, kladky horné aj spodné, multipress, legpress a ďalšie - stroje ...

Cestovná kancelária: -zaistíme zájazdy do Austrálie, na Nový Zéland, Južnú Ameriku a Antarktídu -zájazdy a dovolenky na mieru do Austrálie, Nový Zéland, Fidži, Brazília, Peru, Bolívia, Ekvádor a Galapágy, Čile, Argentína, ďalej Ázie a Afrika.

Vinárstvo. Výroba: - sudové, fľaškové vína - akostné odrodové víno - prívlastkové víno - neskorý zber, kabinetné, ľadové, slamové. Penzión Vinárstvo Vaďura - kapacita 20 lôžok: - 3 izby - zloženie 6, 6 a 8 lôžok.

SOLA GRATIA je ideálnym miestom na oddych, stretávanie či odborné semináre. Služby: - ubytovanie - stravovanie - pobyty zo stredísk a škôl Diakonia ČCE (vzdelávacie akcie, liečebné pobyty klientov alebo rekreačné pobyty zamestnancov) - svadby, rodinné oslavy, rodinné zrazy.

V ActivityPark Hotel Všemina prežijete pobyt plný zážitkov, prostredie je vhodné na dovolenku s deťmi aj všetkých, ktorých láka aktívna dovolenka. Ide o hotel s wellness, bazénom, súčasťou je aj vírivka, sauna, detský kútik a aktivity pre deti, ktoré sú súčasťou vonkajšieho ihriska.

Kategória: -Hotel GARNI *** -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celkom 30 lôžok -15 jednolôžkových a dvojlôžkových luxusných izieb s možnosťou prístelky, s kúpeľňou a WC, TV, minibar, rádio, telefón, WIFI pripojenie na Internet. Pohostinstvo: -reštaurácia -salón pre 30 osôb. Možnosť organizovania ...

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemena Paint Horse - tréning koní - ustajnenie koní - výučba westernového jazdenia - vychádzky do prírody - ubytovanie.

Kultúrne a kongresové centrum Otrokovická BESEDA organizuje kultúrne, spoločenské podujatia v regióne. Organizujeme jazykové či ručné kurzy, prednášky a semináre i tematické zájazdy a premietanie filmov. Firmy i súkromné osoby môžu využiť prenájom veľkej spoločenskej sály pre vzdelávacie, spoločenské, kultúrne podujatia, kongresy, školenia, ...

Penzión UNO: -sa nachádza v pokojnej časti Zlína s nádherným výhľadom na lesy. Ponúka: -komfort 3hviezdičkového hotela s prvkami rodinnej atmosféry -klimatizácia, internet, parkovisko, wifi -uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Reštaurácia UNO: - ideálny pre svadby, rodinné oslavy - vyhlásená gastronómia, víťaz Garden food ...

Ubytovanie. - dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. - k dispozícii je záhrada, letná terasa a parkovisko.

Kemp: - chatky - ubytovanie celoročne - 35 lôžok - stany 100 miest - karavany 15 miest - v okolí tenisové kurty, jazdiareň1 veľká chata - 4 izby po 4 lôžkach, sociálne zariadenie, kuchyň1 chata

Penzión Rališka ponúka ubytovanie v dvoch samostatných apartmánoch. Jeden je pre 9 osôb a druhý pre 4 osoby. Penzión je samostatne stojaca chalupa v rekreačnej časti Hornej Bečvy. Pokojná a slnečná poloha s krásnym výhľadom. V zimnom období Ski areál Rališka je priamo dostupný od penziónu. V lete priehrada s kúpaním. Ideálna pre rodiny s deťmi.

Ubytovanie:18 lôžok - penzión. Služby: - sauna - whirpool - vonkajší bazén - futbalové ihrisko s umelým povrchom - beach volejbal -požičovňa štvorkoliek -stolný futbal -gulečník -stolný tenis -trampolína -minigolf

Hotel: - ubytovanie - 17 dvojposteľových izieb - 2 jednolôžkové izby - 1 trojlôžková izba - 4 apartmány - dvojlôžková izba pre ZŤP - celková kapacita: 24 izieb + 10 prísteliek. Reštaurácia: - stravovanie. Lobby bar. Vinotéka. Retro kaviareň. Viacúčelová sála. Salónik.

Závodné stravovanie: -rozvoz jedál a obedov - tel.724903550-denné menu s polievkou-výber zo 4 druhov jedál. Rozvoz na zavolanie nášho tovaru (Fly expres) -výber z jedálnička a nápoja Zloženie izieb: -6 dvojlôžkové -1 trojlôžková+ poschodová posteľ pre 2 -2 štvorlôžková+ poschodové postele pre 3 Vybavenie objektu: -reštaurácia 70 ...

Služby, poskytovanie, prevádzkovanie: -relaxačné štúdio. Ubytovanie na súkromí: -2 dvojlôžkové izby -1 trojlôžkový apartmán.

Galéria vín: Zameriavame sa na veľkoobchodný a maloobchodný predaj kvalitných fľaškových aj sudových moravských a zahraničných vín. Nájdete u nás veľké zastúpenie vín z moravských vinárskych oblastí a okrajovo aj zo zahraničných vín. Máte možnosť veľkého výberu darčekových balení. Môžete u nás navštíviť riadené degustácie, usporiadať malý ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby

Vila Šohaj - ubytovanie: - 4 komfortné apartmány - maximálna ubytovacia kapacita je 17 osôb - 20 minút chôdze od kúpeľného námestia - parkovanie zaistené pred domom.