Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Služby: -cestovná kancelária. Ponúkame letecké zájazdy do Karibiku, Afriky, stredomoria a iných európskych destinácií.

Hotel Kratochvíl: -ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách s vlastnou sprchou a wc -reštaurácia s českou kuchyňou.

Rodinná farma, ubytovanie: -celoročná prevádzka -vlastné varenie -možnosť jazdy na koni v Jazdeckom športovom klube Kosova Hora.

Služby: -cestovná kancelária. Ponúkame letecké zájazdy do celého sveta, lyžiarske zájazdy aj autobusové. Pobytové aj poznávacie. Ďalej predaj samostatných leteniek a mnoho ďalšieho.

Cestovná agentúra. Dovolenka v zahraničí aj SR. Prenájom chát a chalúp. Predaj leteniek. Ponúkame zájazdy do celého sveta od popredných českých i zahraničných cestovných kancelárií a touroperátorov, zájazdy pobytové, letné, zimné, lyžiarske, poznávacie zájazdy krátkodobé aj dlhšie, letecké eurovíkendy, zájazdy so špeciálnymi témami ...