Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Služby: - on-line predaj zájazdov - zabezpečenie leteniek.

Ubytovanie: - hotel - konferenčné priestory (14 - 60 osôb) - konferenčná sála (až 200 osôb).

Športové centrum: - bedminton - tenis - beachvolleyball - indoor golf - florbalové ihrisko - fitness centrum - lezecká stena. Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia.

Predávame víkendové aj viacdenné lyžiarske zájazdy do Talianska, Rakúska i Švajčiarska. Venujeme sa organizácii zájazdov na mieru pre lyžiarske skupiny. Vystavujeme darčekové poukazy na zájazdy aj s venovaním.

Lacná ubytovňa TJ Karlštejn. Lacné ubytovanie Ubytovňa Prenájom kurtov Prenájom futbalového ihriska Sústredenie Accomodation. Ponúkame prenájom futbalového ihriska na organizovanie futbalových stretnutí, turnajov v malom futbale, priateľských zápasov, využitie pri sústredení. Žiaci a prípravka : Týždenné sústredenie s použitím ...

Katarína Schwippelová prevádzkuje v okrese Beroun hotel pre psy, mačky a ďalšie zvieratá. Súčasne ponúka aj klasické ubytovanie na rekreáciu v penzióne a ubytovni. HOTEL A UBYTOVANIE PRE ZVIERATÁ: - k dispozícii veľká kapacita ubytovania - cc 68 psov, 16 mačiek, 2 kone, rybičky, morčatá, činčily, korytnačky a ďalšie hlodavce - zaistené ...

V tesnej blízkosti penziónu U Toma sa nachádza Brdy a CHKO Český Kras, čo je záruka krásnej prírody. Je tu 15 lôžok s možnosťou prísteliek, presnejšie dva apartmány, štvorlôžková izba a trojlôžková izba.

Hotel - nonstop, reštaurácia. Hotel je umiestnený 15 minút od Prahy, neďaleko diaľnice D5, smer Plzeň. Ubytovanie s kapacitou 20 osôb v jedno a dvoch lôžkových izbách vybavených: - chladnička - TV, satelit, rádio - WC so sprchovacím kútom.

Služby, ubytovanie: - ubytovňa - penzión

Ubytovanie s kapacitou 18 +3 lôžka. Na záhrade posedenie s grilom, altánkom a vírivou vaňou. K dispozícii je salónik a štýlová vináreň.

Pension. Ubytovanie. Reštaurácia, tel.: 739418168

Hotel: -ubytovanie v 14 izbách s vlastnou kúpeľňou -svadobné hostiny, firemné akcie, rauty a večierky -česká a medzinárodná kuchyňa.

Služby: -reštaurácia, salónik, parkovisko -neďaleko hradu Karlštejn -22 dvojlôžok -2 trojlôžkové -2 štvorlôžkové.

Penzión: -ubytovanie v rodinnom penzióne.