Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Hotel Kratochvíl: -ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách s vlastnou sprchou a wc -reštaurácia s českou kuchyňou.

Hotel. Reštaurácia. Vináreň-salónik. Záhradná reštaurácia. Ubytovanie v dvojposteľových izbách. (10 dvojposteľových izieb).

Hotel Karlov ****: -ubytovanie v 28 izbách -jednacie miestnosti, kancelária na prenájom, tréningové pobyty, školenia, teambuilding, incentívne programy -portové vyžitie.

Zaistenie a organizácia firemných akcií pre obchodných partnerov a klientov.

Požičovňa lodí a bicyklov. Lanový park, ubytovanie.

Turistická chata - 2, 4, 5, 6lôžkové izby - raňajky sú podávané formou švédskeho stola - večera a obedy Reštaurácia

Rodinná farma, ubytovanie: -celoročná prevádzka -vlastné varenie -možnosť jazdy na koni v Jazdeckom športovom klube Kosova Hora.

Autocamp v blízkosti rybníka - rekreačné stredisko - ubytovanie, chatky

Cestovná agentúra Autobusová doprava Vedenie - účtovníctvo Výroba - reklama Ofsetová tlač - tlačiareň

4* hotel v pokojnej vilovej zástavbe, tesne na hranici Prahy 6 ponúka ubytovanie v 27 nefajčiarskych, moderne vybavených, priestranných izbách. V cene sú už raňajky, WIFI a parkovanie. Do hotela je ľahký príchod od rýchlostnej komunikácie R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdialenosť od Letiska V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minút. V ...

Reštaurácia a cukráreň Hostel pri Jelínkoch: - ubytovanie v súkromí

Cestovná kancelária. Cyklistika, cyklistické výlety. Požičovňa: -treckingové kolesá. Turistické výlety po celej Európe.

Sprostredkovanie spolujazdy os.automobily pri cestách po Európe. VODIČI dostanú od spolujazdca príspevok na pohonné hmoty (1 Sk za 1 km za 1 osobu) a za sprostredkovanie žiadny poplatok neplatí. SPOLUJAZDCOVIA platí vodičovi príspevok na pohonné hmoty (1 Sk za 1 km za 1 osobu) + sprostredkovateľský poplatok agentúre (30-250 Sk podľa ...

Hotel v trojhviezdičkovej kategórii ***. Átriová reštaurácia s galériou. Viacúčelová sála. Konferenčné salóniky. Štýlová vináreň v gotických pivniciach.