Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Holšín Rezidencia. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - bowling - wellness: - vnútorný bazén - infrasauna - parný kúpeľ.

Cestovná agentúra - sprievodcovské a dopravné služby.

Cestovná kancelária: -rekreácia a zájazdy v zahraničí a tuzemsku pre jednotlivcov i kolektívy -ubytovanie pre jednotlivcov i skupiny v tuzemsku a zahraničí -lyžiarske kurzy, školské výlety, školy v prírode -zahraničné autobusové lístky spoločností Eurolines, Student Agency -letenky, trajekty -vstupenky na muzikály a do pražských divadiel ...

Cestovná agentúra, zmluvný partner Invia Mladá Boleslav.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortne zariadených izieb s kapacitou 23 lôžok - 4 lôžkové izby vybavené satelitnou TV, kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC - parkovisko Bar. Kozmetika Fitness centrum Sauna. - vírivka Tenisová škola.

V našom hotelovom komplexe ponúkame ubytovanie v 47 nadštandardne zariadených izbách. Rovnako disponujeme plne vybavenými konferenčnými priestormi vhodnými pre firemné školenia, rauty či večierky.

Rezort Green Valley. Rekreačný areál. Služby: - ubytovanie - reštaurácia Možnosť organizovania: - teambuilding - firemné akcie - svadby.

Barokový statok Benice. Žrebčín Favory. Penzión. Reštaurácia.

Cestovná kancelária: -zahraničné a poznávacie zájazdy, pobyty s golfom -tuzemské zájazdy -silvestrovské pobyty -zimné lyžiarske pobyty.

Zákazkové stolárstvo - výroba nábytku na mieru. Elektromontážne práce - elektroinštalačná práca. Predaj elektromateriálu osvetlenia. Žeriavnícke práce. Práca plošinou MP10 A MP13. Práca s bagrom JCB MIDI CX. Ubytovanie na súkromí.

Ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách. Každá izba je vybavená sprchovacím kútom, toaletou, chladničkou, TV a prípojkou na internet. Cenník ubytovania zahŕňa raňajky, parkovanie a miestne poplatky aj s DPH. Ubytovanie v izbe je možné od 14:00 a odhlásenie sa vykonáva o 10:00. Rezervácie prijímame do 18:00. K hotelu patrí aj ...

Cestovná kancelária so špecializáciou na rybolov v Nórsku.