Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión, penzión - ubytovanie v dvojposteľových izbách so sociálnym zariadením. Reštaurácia - ponúka široký jedálny a nápojový lístok, poludňajšie menu.

Kaviareň - široká ponuka kávy - detský kútik - možnosť ubytovania v apartmáne pre 2 osoby.

Ranč Licomersko - kone, jazdectvo - vychádzky pre začiatočníkov i pokročilých na pieskovej jazdiarni - ustajnenie koní - lukostreľba - ubytovanie v apartmánoch.

Služby: - ubytovňa. Ubytovňa Havlíčkova: - Mladá Boleslav, Havlíčkova 659 - tel.: 777 332 252

Cestovná kancelária - predaj zájazdov - pobyty pri mori, poznávacie zájazdy.

Norge.cz - Všetko o Nórsku - informácie pre turistov - poradenstvo a plánovanie ciest - predaj trajektových lístkov Fjordline, Colorline, Stena Line, TT Line, Scandlines, Finnlines, Hurtigruten a ďalších - predaj leteniek Norwegian, ČSA, SAS, Wideroe, Finnair a ďalších - veľkoobchod a maloobchod, zastúpenie značiek svetrov a oblečenia ...

Ponuka služieb incomingovej cestovnej kancelárie. Zaistenie hotelov, firemných akcií i výletov v celej Českej republike. Sprievodcovanie v turečtine.

Ubytovanie, služby: - statok - penzión - chalupa Kachliar, kachliarstvo, stavba: - kachľové pece - pece - krby

Farma Dolejší Mlyn, pestovanie, chov: - zelenina - bylinky - jedlé kvety - jablká - ovce Ubytovanie, služby: - dva apartmány - reštaurácia

Hotel - nonstop, reštaurácia. Hotel je umiestnený 15 minút od Prahy, neďaleko diaľnice D5, smer Plzeň. Ubytovanie s kapacitou 20 osôb v jedno a dvoch lôžkových izbách vybavených: - chladnička - TV, satelit, rádio - WC so sprchovacím kútom.

Hostinec - reštaurácia - ubytovanie - letná terasa.

Penzión, chata - ubytovanie väčších skupín s kapacitou až 40 lôžok.

Vinotéka, predaj, e-shop - víno, vína. Penzión - ubytovanie v luxusných apartmánoch.

Služby: -podpora výhodného cestovania skupín mládeže, školských skupín, rodín, záujmových združení a športových klubov -letné a zimné pobyty.

Činnosť: - sprievodcovské služby Thajsko - spracovanie cestovného itinerára pre Thajsko, Filipíny

Služby: - dedinský statok - ubytovanie - rodinné múzeum smaltu - kaviareň Predaj: - porcelán, keramika - hračky - šatky

Ekologická farma zámok Skřivaň. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - svadobné hostiny - vychádzky na koňoch.