Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

MOTEL GRÁDO sa nachádza v pokojnej časti mesta, na pokraji mestského parku prokopského údolia a len pár krokov od obchodného a kultúrneho centra Hypernova Nové Butovice.

Kaviareň a penzión - voľné pripojenie k internetu - možnosť zapožičania bicyklov - parkovisko v mieste hotela.

Minipenzión - 2 dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky - izby vybavené sprchovacím kútom, WC, umývadlom a TV - parkovanie na vlastnom pozemku.

Hotel Tatran - ubytovanie v 2 a 4 lôžkových izbách - izby majú vlastné alebo zdieľané sociálne zariadenie.

Hotel *** Konsul - kapacita 45 osôb v 16 izbách - ubytovanie v 2 a 3 lôžkových izbách - na každej izbe WC, sprchovací kút - hotelový bar s internetom, TV a WIFI pripojením k internetu - vhodné na organizovanie seminárov, kurzov akcie s kapacitou 28 osôb - v objekte čínska reštaurácia ZLATÝ DRAK s vonkajším posedením pod ...

Letenky - Tip: Londýn Paríž Amsterdam 1980, Dublin 3990, New York 7200, Tokyo 15000, Shanghai 15900, Bangkok 15990, Sydney 27900. České aerolínie, Lufthansa, British airways.Tibet, NHL. Víza, hotely, autá, poistenie, eurovíkendy, dovolenka na mieru.

Penzión Sokolská chata - kapacita 33 lôžok - dvoj, troj, štvor a päťlôžkové izby - možnosť prísteliek - WC a sprchy na chodbe - reštaurácia - uzamykateľná lyžiareň - tenisový kurt - sála telocvičňa - parkovisko pred budovou.

Penzión a Reštaurácia: - 9 dvojlôžkových a 1 štvorlôžkový apartmán.

Penzión EUROCLUB Praha. Reštaurácia, ubytovanie.

Služby: -cestovná kancelária zameraná na rybolov v Nórsku

Cestovná kancelária špecializovaná na zájazdy do Tuniska. Ponúkame letoviská Sousse, Monastir, Hammamet a Nabeul.

Cestovná kancelária - Špecialista na Vietnam a Indočíny

Ubytovacie služby pre firemnú a individuálnu klientelu. -sprostredkovanie ubytovania

Hotel. Ponuka ubytovania na okraji mesta: - 25 izieb s celkovou kapacitou 68 lôžok - vlastné sociálne zariadenie - TV so satelitom

Prevádzkovanie cestovnej kancelárie so zájazdmi do Loskopu, Marina Sands a Fijnbosch. Ponúkame pobyty hviezdicové, poznávacie, lovecké, pracovné cesty, svadobné, vinárske a golfové. Zaistíme Vám voľné vyžité v podobe surfovania, raftingu, rybolovu, poľovníckej safari, bungee jumpingu, sandboardingu, tubingu a potápania v akváriu so žralokmi.

Poradenstvo - cestovný ruch - hotelierstvo - kúpeľníctvo

Cestovná kancelária. Chorvátsko. Zájazdy: - pobytové - skupinové - detské tábory - školy v prírode - športové pobyty.

Hotel *** - kapacita 10 dvojposteľových izieb a 2 apartmány - možnosť prístelky - hotelový bar a reštaurácia - raňajky formou švédskeho stola - zmenárenské a faxové služby