Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Cestovná agentúra: - špecialista na Slovinsko.

Služby - degustácia na mieru cognac, champagne - studený aj teplý catering - možnosť usporiadania prezentácií a spoločenských akcií.

Cestovná kancelária - predaj zájazdov.

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Projektovanie pozemkových úprav -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

Zaisťujeme zahraničné kongresy a sympózia, realizujeme semináre na území SR aj v strednej Európe. Vieme zaistiť podľa individuálnych požiadaviek akúkoľvek akciu na mieru.

Cestovná agentúra so špecializáciou na Slovensko.

Predaj pobytových a poznávacích zájazdov vybraných cestovných kancelárií. Dovolenka pri mori, zájazdy pre seniorov, zájazdy last minute.