Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Hotel **** Služby: -ubytovanie. -reštaurácia. -konferenčné centrum.

Cestná motorová doprava - nákladné vnútroštátne prevádzkované vozidlami s najväčšou povolenou hmotnosťou do 3, 5 tony vrátane, - nákladné medzinárodné prevádzkované vozidlami s najväčšou povolenou hmotnosťou do 3, 5 tony vrátane, - vnútroštátne príležitostné osobné Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Cestovná a sprostredkovateľská agentúra. Au pair pobyty po celom svete: - práca na letných detských táboroch v USA - pracovné pobyty.

Cestovná agentúra: - letenky - prenájom automobilov - konferenčné služby

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť Výučba jazykov Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Penzión - 2 + 1 lôžkové izby sú vybavené TV, satelitom, WC, rádiom, minibarom, bezpečnostnou schránkou, kúpeľňou a kuchynským kútikom v predsieni - v letných mesiacoch k dispozícii záhrada a záhradný nábytok - raňajky v cene ubytovania - ubytovanie je v pokojnom prostredí vilovej štvrti Prahy, 15 min. od centra mestskou ...

Penzión Inka Služby - ubytovanie - izby vybavené sprchou, WC, TV so SAT - WIFI pripojenie k internetu

Cestovná agentúra, predaj leteniek.

Ubytovanie - hostel - jedno až šesťlôžkové izby - spoločenská miestnosť - parkovanie pred hostelom