Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Rezervácia ubytovania hotely, penzióny a apartmány v Prahe aj po celej Českej republike.

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Sprievodcovská činnosť zahraničných skupín turistov Praha, Česká republika a sprievod do Strednej Európy.

Služby v oblasti projektovania: - vzduchotenika - klimatizácia - vykurovanie - chladenie. Služby v oblasti koordinácie profesií technického zabezpečenia budov: - koordinácia činností TZB - zhotovenie koordinačných sútlačí TZB. Služby v oblasti merania: - meranie všetkých parametrov vzduchotechniky a čistých priestorov - ...

Ubytovanie v 2, 3, 4 a 5 lôžkových izbách

Cestovná kancelária Company UniTravel je členom Asociácie cestovných kancelárií Českej republiky. Naša spoločnosť už pôsobí na slovenskom trhu viac ako 7 rokov. Naše kancelárie sa nachádzajú v samom centre Prahy.

Hostel - 3 - 5-lôžkové izby Reštaurácia - raňajky Tenisové kurty

Ubytovanie - kapacita 10 apartmánov so SAT, TV, WIFI, sociálnym príslušenstvom - krátkodobé aj dlhodobé vybavenie - kuchyňa - chladnička s nápojmi - izby majú satelitnú TV - kúpeľňa s vaňou, sprchou, WC - sušič vlasov.

Prevádzkujeme: - kemp - reštaurácia - ďalšie zariadenia na krátkodobé ubytovanie.

Sprievodcovské služby po Prahe. Okružné jazdy po Vltave. Mám prax vo vykonávaní v nemeckom jazyku.

Cestovná kancelária Austrália a dovolenka Austrália, Indonesia, Nový Zéland, Fidži Poznávacie zájazdy a Individuálne zájazdy do Austrálie od špecialistov. - lacné a kvalitné letenky do Austrálie - víza do Austrálie - prenájom auta či obytného vozidla - zaujímavé sprievodné programy - kvalitné ubytovanie samozrejmosťou - originálny plán ...

Penzión *** - kapacita 57 osôb - 1, 2 a 3lôžkové izby - izby vybavené sociálnym zariadením, minibarom, telefónom, televíziou - reštaurácia - konferenčná miestnosť - biliard - fitness centrum Nefajčiarska reštaurácia - kapacita 60 miest - európska a talianska kuchyňa Terasa - kapacita 50 miest.

Sprievodcovské služby v cudzom slovenskom jazyku.

Hotel **** - kapacita 12 dvojposteľových izieb - možnosť využitia služieb osobného trénera - zdravotné, liečebné aj relaxačné masáže - sauna - vírivka - konferenčné sály - beaty salón - reštauráciavybavenie izieb: - sociálne zariadenie - LCD TV - telefón - trezor - minibar - WIFI pripojenie k ...

Rodinný dom, ubytovanie v súkromí: - kapacita 14 lôžok - 2 štvorlôžkové apartmány so sprchou a WC - 2 trojlôžkové izby so sprchou a WC - izby vybavené TV, SAT, WIFI pripojenie k internetu a rádiom - minibar s chladničkou, kávovar a varná kanvica - jedáleň - parkovanie v uzavretom dvore - posedenie na záhrade - v ...

MOTEL GRÁDO sa nachádza v pokojnej časti mesta, na pokraji mestského parku prokopského údolia a len pár krokov od obchodného a kultúrneho centra Hypernova Nové Butovice.

Kaviareň a penzión - voľné pripojenie k internetu - možnosť zapožičania bicyklov - parkovisko v mieste hotela.

Minipenzión - 2 dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky - izby vybavené sprchovacím kútom, WC, umývadlom a TV - parkovanie na vlastnom pozemku.