Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

DIPLOMAT Consulting s.r.o. vízový servis: zabezpečenie viď do Ruska, Ukrajiny, Beloruska a Kazachstanu. Pozvanie, turistická víza, sluzebne, vicevstupne, dlhodoba, expresne a iné cestovné doklady. Zajazdy do Ruska a Ukrajiny.

Cestovná kancelária SCITUR: - špecialista na lyžiarske zájazdy do Álp - Taliansko, Rakúsko, Francúzsko, Švajčiarsko - Helisky v Kanade a Taliansku - Česká republika, Slovensko - pobytové, poznávacie a vodácke zájazdy - turistika - cykloturistika.

Kaviareň Hore. Reštaurácia Dole - možnosť usporiadania firemných večierkov, osláv narodenín – tel. 736 145 471.

Služby: - cestovná kancelária - individuálne poznávacie zájazdy do krajín Latinskej Ameriky

Incoming touroperator: - kompletné služby pre zahraničných návštevníkov - zabezpečovanie služieb v oblasti incomingu pre jednotlivcov i skupiny - ubytovanie (všetky kategórie) - stravovanie - doprava pre klientov (divadlá, koncerty a ďalšie) - okružné jazdy, transfery, výlety po Čechách do kúpeľov, hradov, zámkov, historických miest a ...

Incomingová cestovná agentúra zameraná na maďarsky hovoriacu klientelu.

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Služby - firemné stretnutia, outdoorové a športové aktivity pre zamestnancov na kľúč - partnerské stretnutia, spoločenské akcie a motivačné programy - výstavy a veľtrhy.

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Cestovná agentúra so zameraním na klientov zo Španielska a Latinskej Ameriky.

SLUŽOBNÉ CESTY Zaistenie - služobné cesty v zahraničí - letenky - rezervácia ubytovania v zahraničí- hotely, penzióny, atď - požičiavanie, prenájom-automobily, vozidlá v zahraničí

Cestovná kancelária: - špecializácia na ostrov Roatán v Karibskom mori.

Naša CK ponúka pobyty na Francúzskej Riviére, Karibiku, Havaji. Poznávacie zájazdy: Francúzsko, Benelux, Veľká Británia. Ďalej zaisťujeme exotiku: Canada, USA, Austrália, Nový Zéland, India.

Služby: - zabezpečenie leteniek - vybavenie víz - cestovný servis.

Služby: - poradenstvo v oblasti financií, poisťovníctva a investícií

Cestovná kancelária: - pobytové, poznávacie zájazdy.