Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión Mirka. Ubytovanie: - izba pre 4-6 osôb - pripojenie k internetu Wi-Fi - farebná televízia - kompletne vybavená kuchyňa - mikrovlnná rúra - garáž, parkovisko. Cena: - 350 Kč za osobu na deň - 400 Sk za penzión. Penzión sa nachádza 10 minút od centra. Blízkosť nákupného centra TESCO, LIDL.

Ubytovanie na súkromí: - 2x-dvojlôžková izba - 1x-jednolôžková izba. Penzión.

Reštaurácia: - raňajky, obedy-meníčka, večera - svadobné hostiny - rodinné oslavy - pohreby - firemné akcie, večierky - prezentácia - školenia Penzión: - 3 izby - počet lôžok 7-12 (s prístelkou).

Motel. Ubytovanie. Reštaurácia - 40 miest. Salónik - 35 miest.

Ponúkame ubytovanie v autokempe Podhradí, v chránenom údolí rieky Moravice. Možnosť pobytu v chatkách, zruboch, izbách v budove. Súčasťou areálu je reštaurácia.

Penzión. Ubytovanie. - 2x1-6 lôžkové izby: - kuchyňa, WC, kúpeľňa, farebná televízia, satelit. Vedenie účtovníctva.

Pivnice, hostinec: - prenájom sály. ubytovanie: - 8 izieb (22 osôb).

Ponúka komfortné ubytovanie v ôsmich klimatizovaných izbách. Izby sú s dvojlôžkom, kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadení. V niektorých izbách je aj možnosť prístelky a domáce zvieratá sú tu povolené za poplatok.

- ubytovanie v súlade s prírodou - vhodnosť na rekreáciu v každom ročné obdobie - svadby, školy, firmy, oslavy

Hotel - kapacita 19 dvojposteľových izieb, 1 apartmán - prípojka na internet ADSL 4096/256 kb / s - bezdrôtové pripojenie WIFI sieť - parkovisko - záhradka 60 miest - v blízkosti detské hřištěrestaurace - kapacita 20 a 40 miest

- rozvoz jedla - pizza, burgery, krídelká - penzión - reštaurácia - blue-s bar

Ubytovanie a reštaurácie - Penzión U Knopp - 11 útulných zariadenie s vlastným sociálnym zariadením - zabezpečenie celodenného stravovania, minutková kuchyne - 60 miest v záhradke a 70 miest v krčme - wi-fi v celom objekte

ubytovanie: - hotel. reštaurácia: - 2 salóniky (30, 60 osôb).

Hotelový rezort v Opave. Hotel Buly je skvelým miestom pre Vašu služobnú cestu, obchodné rokovania, romantický víkend aj dovolenku s rodinou.

Štýlová reštaurácia s ubytovaním v Hradci nad Moravicí. Možnosť organizovania svadieb a osláv.

Penzión - ubytovanie - reštaurácia. Svadby na mieru - svadobný servis - zabezpečenie svadobného obradu, cateringu, altánku a párty stanov.

Hotel: - ubytovanie 24 dvojlôžkových izieb a 2 jednolôžkové izby. reštaurácia: - krb, veľkoplošná televízia - otváracie hodiny: - po-ne 7.30-23.00 hodín. Sála (kapacita 50 miest): - vhodný pre spoločenské stretnutia, pracovné konferencie, rôzne školenia, semináre, schôdze či firemné oslavy. Sála je pre tieto účely ...

služby: - reštaurácia. ubytovanie: - penzión. predaj: - hovädzie mäso.

Hotel Koruna je trojhviezdičkový hotel v centre mesta Opavy. Ubytovanie v izbách kategórie STANDARD, DELUXE s nádherným výhľadom na centrum mesta. Ubytovanie v Hoteli Koruna ponúka ubytovanie v 34 izbách s kapacitou 53 lôžok. Izby DELUXE po kompletnej rekonštrukcii. Hotel Koruna: - trojhviezdičkový hotel v centre mesta Opavy - izby ...