Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

CA RENN TOUR Cestovná agentúra ponúkajúca ubytovanie v ČR, na Slovensku aj zahraničí. Predaj zájazdov partnerských cestovných kancelárií a športových zájazdov. Ponuka sprievodcovských kurzov.

CESTOVNÝ KANCELÁRIE SOLEADA: - POZNÁVACIE A POBYTOVÉ zájazdy v regióne LATINSKÁ AMERIKA (Mexiko, Guatemala, Kostarika, Panama, Kolumbia, Ekvádor, Venezuela, Čile, Argentína, Peru, Bolívia, Brazília, Uruguaj, Paraguaj, ... ) - individuálne aj skupinové programy - OKRUŽNÉ PLAVBY PULLMANTUR s all inclusive v regiónoch Stredomoria, Atlantiku, ...

Rodinný Penzión na úpätí Jizerských hôr, Krkonôš a Mikroregiónu Tanvaldsko. Ideálne miesto pre strávenie rodinnej dovolenky v lete av zime priamo na zjazdovke. Areál penziónu poskytuje mnoho vyžití, aktivít aj oddychu v prostredí malebnej horskej krajiny. V letných mesiacoch odporúčame pešie alebo cyklistické turistické trasy, ktoré ...

Hotel.Ubytovanie.Reštaurácia. Poradenská činnosť, veľkoobchod, maloobchod.

Chata Golf - ubytovanie na úpätí Jizerských hôr.

Ubytovanie na súkromí v 4 priestranných apartmánoch. Letná aj zimná lyžiarska dovolenka na slovenských horách. Týždenné aj víkendové pobyty. Vhodné pre rodiny s deťmi. Celková kapacita - 18 osôb. Lyžiarske vleky do 10 minút autom alebo skibusom. Parkovanie priamo v objekte.

Cestovná agentúra - predaj zájazdov v rôznych destináciách - poznávacie zájazdy, pobyty pri mori, exotika.

Penzión - ubytovanie v 5 apartmánoch - k dispozícii je internetové pripojenie k internetu - je možné využiť splečenskú miestnosť s barom.

Ubytovanie: - drevenica - dva samostatne prístupné apartmány

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia, pizzeria: - rozvoz jedál tel.: 605077240

Ubytovanie: - chalupa Drevenica Adielka Veľké Hamry II, č.p. 685