Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Cestovná kancelária - predaj zájazdov pre žiacke a študentské kolektívy, pre skupiny učiteľov, školy a podobne.

Penzión Čierny Kôň Ubytovanie: -24 lôžok v 10 izbách (kúpeľňa s WC, farebnou TV, satelitom, telefónom a minibarom) -v celom objekte dostupná internetová WI-FI FREE ZÓNA -pre všetkých hostí je zdarma na spríjemnenie pobytu pripravené raňajky formou studeného bufetu vždy od 7.00 - 9.00hod. Reštaurácia je súčasťou objektu.

Areál U Piatich bukov ponúka príjemné ubytovanie, reštauráciu aj outdoorové športovisko. Areál sa nachádza v Trutnove, v nedotknutej prírode, kde panuje pokoj a pohoda. Kapacita penziónu je 20 lôžok, ubytovať sa môžete v 2 až 3 lôžkových izbách alebo apartmáne. Väčšina izieb je vybavená vlastnou sprchou, WC, TV a chladničkou. Súčasťou je aj ...

Hotel pri meste Prahy s.r.o. ponúka príjemné ubytovanie v jednolôžkových až štvorlôžkových izbách priamo v centre mesta Náchoda na Masarykovom námestí. Súčasťou nášho hotela je aj reštaurácia s ponukou hotových aj minútkových pokrmov, zákuskov a nápojov pripravovaných z čerstvých surovín. Ubytovanie, hotel: - jednolôžkové, dvojlôžkové izby ...

Penzión - ubytovanie - dvoj až päťlôžkové apartmány s vlastným sociálnym zariadením.

Ubytovanie, služby: - detský a rodinný penzión Permoník - reštaurácia

Chata Honzík - ubytovanie, kapacita 40 - 50 lôžok - chata sa nachádza blízko Pece pod Sněžkou, možnosť výletov do Krkonôš - súčasťou je aj lyžiarsky vlek.

Penzión a reštaurácia Slnečný dvor - manažérske izby - svadobný apartmán - rodinné izby - dvojlôžkové izby - bezbariérová izba.

Ubytovanie Orlické hory, cykloturistika, posedenie s grilom bazén. Prenájom štýlovej chalupy alebo ubytovanie v chalupe apartmánového typu v Orlických horách. Chalupa apartmánového typu pre 20 osôb Horská chalupa pre 14 osôb - 4spálňa - spoločenská miestnosť - 2x WC, sprcha - lyžiareň - kolkáre - vybavená kuchyňa - WiFi - ...

Ubytovanie: - penzión - apartmány. Reštaurácia.

Služby: - ubytovanie v súkromí

Cestovná agentúra ponúka zájazdy pobytové aj poznávacie do celého sveta za internetové ceny. Zájazdy LAST MINUTE - letecky, autobusom aj vlastnou dopravou, pobyty v ČR a Slovensku ai Kompletné cestovné poistenie. Zaistíme Vám aj dopravu na letisko v Prahe a Brne.

Služby - ubytovanie v súkromí - dvoj až štvor lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením.