Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Služby: -podpora výhodného cestovania skupín mládeže, školských skupín, rodín, záujmových združení a športových klubov -letné a zimné pobyty.

Činnosť: - sprievodcovské služby Thajsko - spracovanie cestovného itinerára pre Thajsko, Filipíny

Cestovná agentúra - sprievodcovské a dopravné služby.

Cestovná kancelária: -rekreácia a zájazdy v zahraničí a tuzemsku pre jednotlivcov i kolektívy -ubytovanie pre jednotlivcov i skupiny v tuzemsku a zahraničí -lyžiarske kurzy, školské výlety, školy v prírode -zahraničné autobusové lístky spoločností Eurolines, Student Agency -letenky, trajekty -vstupenky na muzikály a do pražských divadiel ...

Cestovná agentúra, zmluvný partner Invia Mladá Boleslav.

Cestovná kancelária: -zahraničné a poznávacie zájazdy, pobyty s golfom -tuzemské zájazdy -silvestrovské pobyty -zimné lyžiarske pobyty.

Cestovná kancelária so špecializáciou na rybolov v Nórsku.

V Kolíne prevádzkujeme jazykovú školu s názvom Jazykové kurzy Sovička. Ponúkame skupinové, individuálne alebo firemné kurzy. Vyučujeme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, ruštinu a ďalšie svetové jazyky.

Služby: -sprievodcovskej po Prahe vo francúzskom jazyku.

Cestovná kancelária. Vždy aktuálna ponuka zájazdov. Last minute!.

Predaj gumárenských a chemických produktov slovinských výrobcov Savatech Kranj a Color Medvode. Zoznam ponúkaných produktov a služieb: - dopravné pásy a servis dopravných pásov - tesniace okenné profily - priemyselné a technické profily - EKO - Výrobky pre záchranárstvo, hasičov, armádu - EKO - Pneumatické tesniace vaky, packery, ...

Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Cestovná agentúra - poznávacie zájazdy do Izraela

Cestovná agentúra AGIS. Ponuka pobytov pri mori, poznávacích zájazdov, wellness a kúpeľov.