Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Cestovná kancelária špecializovaná na Holandsko, zástupca národnej centrály cestovného ruchu Holandského kráľovstva a belgických Flander. Produkty firmy: - ubytovanie - doprava - prenájmy obytných motorových lodí.

Súkromná cestovná agentúra založená v Prahe na začiatku roku 1994. Špecializuje sa od svojho založenia na ponuku cestovných služieb vysokej kvality šitých na mieru. Vznik Brooks Travel pomohol spočiatku zaistiť cestovné potreby komunity cudzincov žijúcich v Prahe. Spoločnosť stála pri zrode konceptu nezávislých leteckých víkendov dnes ...

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Prevádzka turistického servera s tipmi na výlety a dovolenku.

Fullservisová agentúra: - služby v oblasti cestovného ruchu, hotelierstva, kultúry

Vybavovanie turistických a tranzitných víz do zahraničia.

Sprostredkovanie zahraničných dovoleniek, dopravy a ubytovania.

Rezervácia ubytovania hotely, penzióny a apartmány v Prahe aj po celej Českej republike.

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Sprievodcovská činnosť zahraničných skupín turistov Praha, Česká republika a sprievod do Strednej Európy.

Cestovná kancelária Company UniTravel je členom Asociácie cestovných kancelárií Českej republiky. Naša spoločnosť už pôsobí na slovenskom trhu viac ako 7 rokov. Naše kancelárie sa nachádzajú v samom centre Prahy.

Sprievodcovské služby po Prahe. Okružné jazdy po Vltave. Mám prax vo vykonávaní v nemeckom jazyku.

Cestovná kancelária Austrália a dovolenka Austrália, Indonesia, Nový Zéland, Fidži Poznávacie zájazdy a Individuálne zájazdy do Austrálie od špecialistov. - lacné a kvalitné letenky do Austrálie - víza do Austrálie - prenájom auta či obytného vozidla - zaujímavé sprievodné programy - kvalitné ubytovanie samozrejmosťou - originálny plán ...

Sprievodcovské služby v cudzom slovenskom jazyku.