Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Služby: -cestovná kancelária. Ponúkame letecké zájazdy do celého sveta, lyžiarske zájazdy aj autobusové. Pobytové aj poznávacie. Ďalej predaj samostatných leteniek a mnoho ďalšieho.

Ubytovanie v súkromných apartmánoch po celom Chorvátsku

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraničná nepravidelná zájazdová preprava podľa priania zákazníka -pravidelná preprava v okrese i kraji -prenájom budov aj autobusov na reklamné účely -cestovná agentúra (kancelária) -pobytové a poznávacie zájazdy, tuzemsko a zahraničie.

IT, servis, databáza, predaj leteniek, letecké zájazdy, autobusové zájazdy.

Turistická centrála poskytujúca informácie o Rakúsku

Služby: -ponuka katalógových aj last minute zájazdov od partnerských českých aj nemeckých CK -pobyty poznávacie, letné, zimné, relaxačné -Eurovíkendy -medzinárodné cestovné lístky autobusu. Fakturačná adresa: -Lesné 10, 696 18 LUŽICE.

Prevádzkovanie cestovnej agentúry - zastupujeme všetky veľké cestovné kancelárie. Sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Prevádzkovanie cestovnej kancelárie. Predaj: - letecké a autobusové zájazdy: - pobytové, poznávacie - Španielsko, Taliansko, Nemecko, Francúzsko, Maroko, Holandsko. Sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Cestovná agentúra. Sprostredkovanie - predaj: - letecké a autobusové zájazdy - pobytové, poznávacie. Sprievodcovská činnosť.

Cestovná agentúra - ponuka ubytovania vlastnou dopravou hotely, rezidencie a súkromné vily - predaj lodných lístkov Korzika, Sardínia a Elba - lyžovanie vo Francúzsku.

Prevádzkovanie cestovnej agentúry. Sprostredkovanie ubytovania v lokalite Karlovy Vary, kúpeľné pobyty predovšetkým pre klientelu z Ruska. Sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Cestovná agentúra. Predaj zájazdov - zahraničné, domáce. Zastupujeme nasledujúce cestovné kancelárie. -BLUE STYLE -VICTORIA -EXIM TOURS -CANARIA TRAVEL -TOURTREND -ALEXANDRIA -ALPINA -EMMA -TRAVEL 2002 -ESO -Slovak HOLIDAYS -ATIS -PROPAGO -VÍTKOVICE TOURS -LUDOR -ADVENTÚRA -AEOLUS -ANCORA -ABC.

Cestovná kancelária: - pobytové zájazdy Bulharsko, Egypt, Turecko, Chorvátsko, Taliansko, Korfu, Kos, Kréta, Rhodos, Malta, Madeira.

Cestovná agentúra. Sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Prevádzkujeme cestovnú agentúru špecializovanú na Rusko. Ponúkame otvorené víza, organizáciu exkurzií a rezerváciu hotelov, leteniek a cestovných lístkov.

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť v jazyku poľskom. -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Ubytovacie služby

Sprostredkovanie služieb v oblasti cestovného ruchu.

Regionálny predajca CM Reality. Cestovná agentúra VIA. Ponúkame zájazdy od cestovných kancelárií. Zaistíme ako pobytové tak poznávacie zájazdy.

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej ...

ACCESS Travel ponúka svojim klientom kompletné turistické služby: -ubytovanie v hoteloch, hosteloch a penziónoch všetkých kategórií v Prahe i celej Českej republike -výlety -prehliadky miest -exkurzie -sprievodcovské služby -zariaďovanie konferencií -doprava -kultúrne a športové programy.

Cestovná agentúra ZVONEK: - zájazdy českých, slovenských a nemeckých cestovných kancelárií - letnú, zimnú a last minute dovolenku - poznávacie zájazdy, eurovíkendy, wellness pobyty a cesty za dobrodružstvom - zájazdy na mieru - Senior travel - predaj leteniek - parkovanie na letisku - predaj vstupeniek TICKET ART

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...