Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Cestovná kancelária ponúkajúca zájazdy do Španielska.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane ...

Cestovná agentúra. Predaj zájazdov cestovných kancelárií pôsobiacich na českom, nemeckom a slovenskom trhu.

Služby: -adrenalínové, romantické a netradičné darčeky pre firmy aj fyzické osoby. -netradičné zážitky -víkendové pobyty -teambuilding -voľnočasové aktivity -exotické zájazdy -netradičné darčeky.

Ponuka sprievodcovských a delegátskych služieb.

Cestovná agentúra (CA**): -pobyty a zájazdy do zahraničia i tuzemska -pobytové, poznávacie i kombinované zájazdy -prenájom apartmánov 25 SK - Lipov - Ružemberok.

Cestovná kancelária TCK - Pavel Veselý ponúka jedinečnú škálu zájazdov v rámci Európy za výhodné ceny. Tieto zájazdy môžu byť taktiež zostavené na prianie zákazníkov, predovšetkým škôl, klubov, občianskych združení ap. Podnikáme cesty zamerané predovšetkým na poznávanie prírody, krajiny, histórie a života obyčajných ľudí s využitím klasických ...

Cestovná agentúra: - ponuka zájazdov do celého sveta - pobytové, poznávacie, lyžiarske, pre seniorov 55+, jednodňové, eurovíkendy, lodné plavby... - letenky, ubytovanie.

Sprievodcovská činnosť Prahou - prehliadky v španielskom a anglickom jazyku

Cestovná agentúra - zájazdy do Prahy

Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Cestovná agentúra Autobusová doprava Vedenie - účtovníctvo Výroba - reklama Ofsetová tlač - tlačiareň

Cestovná agentúra. Zájazdy: - pobytové - poznávacie - jednodňový - lyžiarske - wellness pobyty - zájazdy 55+ pre kolektívy Predaj vstupeniek, leteniek. Prijímame poukážky Edenred, Benefit Plus, Le Cheque Dejeuner, Sodexo

Zaisťujeme pobyty na mieru podľa vlastných požiadaviek klienta. Ponúkame individuálny prístup pri predaji. Mnohých destinácií sme osobne precestovali, a tieto skúsenosti Vám radi odovzdáme. Ďalej máme v ponuke sprostredkovanie predaja dovolenky od renovovaných a poistených CK, predaj ubytovania, leteniek, cestovných lístkov a vstupeniek na rôzne ...

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Cestovná agentúra. Sprostredkovanie - predaj: - zájazdy do zahraničia - pobytové, poznávacie - tuzemské rekreácie. Zastúpenie cestovných kancelárií Čedok, Firo tour, Exim tours, Vítkovice tours, Alexandria, Kovotour.

Sme agentúra so zameraním na ubytovanie v Rožnove pod Radhoštěm a okolí a tiež sa špecializujeme na rekondičné pobyty, školy v prírode a športové sústredenia.