Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Služby: -sprievodcovské služby po Prahe vo francúzskom a talianskom jazyku.

Cestovná kancelária. Špecialista na Tunisko, Djerba, Egypt, Turecko. Tunisko - Port El Kantaoui - Sousse - Monastir - Hammamet - Mahdia.

Cestovná agentúra organizujúca zájazdy do Českej Republiky pre cudzincov. Zaistíme vízum z Kazachstanu, Bieloruska, Tadžikistanu a Uzbekistanu.

Cestovná kancelária Grinni tour: - pobytové a poznávacie zájazdy - kúpeľné a relaxačné pobyty - zimné lyžiarske zájazdy. - diaľničné známky Rakúsko, Slovinsko.

Služby: -servis študentom počas pobytu -vybavenie turistického víza -zaistenie leteniek

Cestovná agentúra so zameraním na adrenalínové výlety a zážitkové cesty po riekach. Môžete s nami raftovať po Čechách aj v cudzine. Ponúkame aj canyoning s deťmi, expedície, paintball a tandemové zoskoky.

Služby: -kurzy AJ -preklady a tlmočenie -sprievodcovstvo Chovateľská stanica Z Nerudovky: -chov hovawartov

Cestovná kancelária so špecializáciou na zimné zájazdy (lyžovanie vo Francúzsku, Rakúsku a Taliansku) a juhovýchodnej Ázii.

Cestovná kancelária: -predaj zahraničný a tuzemský rekreácia. Služby: -prenájom-chaty, chalupy aj pre zahraničnú klientelu. Ďalšia prevádzkareň: -Hradec Králové 3 trieda SNP* 699 tel.: 495408198, 495406090

Služby: -autoškola -autobusová doprava -cestovná agentúra

Kompletné letecké cestovanie po strednej a východnej Európe

Služby: -sprostredkovanie ubytovania pre turistov v Prahe.

Služby cestovného ruchu Kurzy in-line korčuľovanie, aerobik, krasokorčuľovanie, pilates, kardio kalanetika.

Naša cestovná agentúra Thai Tour ponúka služby v cestovnom ruchu zamerané na Thajsko. Garantujeme najnižšie ceny za ubytovanie, individuálny prístup ku každému klientovi a skvelú kvalitu poskytovaných služieb. Ak zvolíte dovolenku s nami, ušetríte až niekoľko tisíc korún za osobu. Sme tu preto, aby sa Vaše sny stali realitou!

Špecialista na incoming, sprostredkovanie pobytu a komplexných služieb zahraničným turistom v ČR, konferencie, sympózia, spolupráca so zahraničnými partnermi.

Sprostredkovanie rekreačných objektov v Čechách.