Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Sme špecialisti na last minute aj first minute zájazdy od českých aj nemeckých cestovných kancelárií, zájazdy do exotiky a do stredomoria vyššej kategórie s odletmi z Prahy za ceny ako z Nemecka. Všetky české cestovné kancelárie, ktorých zájazdy provizórne predávame, sú poistené proti úpadku a získali koncesiu podľa zákona 159/99 Zb. Nájdete u nás ...

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Cestovná kancelária. Ponúkame: - zájazdy do celého sveta - lastminute ponuky zájazdov po celý rok - lastminute ponuky renomovaných nemeckých cestovných kancelárií - charterové a linkové lety renovovaných leteckých spoločností - autobusové linky po Európe, nadväzné spoje - zabezpečenie hotelov rôznych kategórií po celom svete - ...

Cestovná agentúra - LAST MINUTE zájazdy - EGYPT, TALIANSKO, CHORVÁTSKO a TUNISKO

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Činnosť: -sprostredkovateľská, sprostredkovanie. Cestovná kancelária. Export (vývoz), predaj: -tovar všetkého druhu.

Dovoz, predaj, servis obytných prívesov, automobilov: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozkoch - obytné prívesy, automobily - náhradné diely (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - príslušenstvo. Cestovná agentúra: - zabezpečenie pobytov.

Cestovná kancelária so širokou ponukou tuzemských a zahraničných pobytových a poznávacích zájazdov

Služby: - kurzy potápania - cestovná agentúra

Cestovná agentúra. Ponuka pobytových aj poznávacích zájazdov po SR a organizovanie kultúrnych programov. Organizovanie príchodov zo zahraničia do ČR: - zájazdy/pobyty - tematické zájazdy - kongresová a incentívna turistika - kúpeľné pobyty - individuálna turistika - obchodné cesty organizovanie výjazdov do zahraničia: - tematické ...

Služby: - cestovná agentúra - autobusová doprava vnútroštátna a zahraničná

Detská cestovná agentúra: - detské letné tábory - lyžiarske kurzy - jednodňové zábavné programy

Kultúrna informačná turistická a cestovná agentúra KITA Otrokovice u Zlína prevádzkuje turistický výletný autovláčik pre vyhliadkové jazdy v regióne Východná Morava. Účel, použitie: - vyhliadkový autovláčik pre atraktívnu cestnú prepravu a dopravu turistov - vláčik pre kultúrne a športové podujatia. Audio výklad vo vláčiku o meste a ...

Rezervačný systém ponúkajúci hotely v Prahe ONLINE všetkých kategórií za rozumnú cenu, vernostný program a iné turistické služby ako sú víza, transfery a ďalšie.

Cestovná agentúra predávajúca pobyty v Čechách aj zahraničí.

Organizovanie - zájazdy do Thajska. Sprostredkovanie - ubytovanie na španielskom pobreží COSTA BRAVA - sprievodcovské služby. Kurzy - potápanie.

Ponuka služieb pre zahraničných turistov..