Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Cestovná kancelária: -školy v prírode, školské výlety, exkurzie - zájazdy lyžiarske, cyklistické, letné pri mori, poznávacie, kúpele -skupiny podľa dopytu, individuálny prístup

Autobusová doprava a cestovná agentúra KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko aj zahraničie - pre kolektívy - lyžiarske, poznávacie, pobytové zájazdy, kultúrne a športové podujatia, školské výlety. Pobytové zájazdy s liečivými účinkami do termálnych kúpeľov Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Dovolenka pri mori, exotika, lyžiarske pobyty, kúpele a wellness pobyty, skupinové zájazdy, poznávacie zájazdy, darčekové certifikáty, eurovíkendy, muzikály, predaj vstupeniek na kultúrne podujatia, predaj leteniek.

-Veľkoobchod a maloobchod -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

CK Sport SEN - predaj zájazdov na športové stretnutia.

Prevádzkujeme hotel a penzión s názvom Jítravský dvorec. Okrem ubytovania na horách môžete v areáli využiť aj služby reštaurácie, wellness centra a piváreň s ponukou lokálnych pív.

Cestovná kancelária: - pútnické a pútne poznávacie zájazdy na tradičné pútnické miesta strednej, južnej a západnej Európy - jednodňové zahraničné i tuzemské zájazdy

Cestovná agentúra, sprostredkujúca všetky služby na Malorke. Ubytovanie na Malorke, výlety na Malorke, zapožičanie dopravných prostriedkov, letenky.

Služby - sprievodcovská činnosť - sprostredkovanie športových aktivít, teambuildingov a ubytovania v Taliansku.

Sprievodcovská činnosť Rekvalifikačné kurzy - dejiny na našom území vrátane súčasného diania - základy dejín umenia - geografia a ekonomika cestovného ruchu - technika služieb cestovného ruchu - metodika činnosti sprievodcu.

Sme incomingová cestovná agentúra poskytujúca pre svojich klientov komplexné turistické a konferenčné služby. Ponúkame dva základné okruhy služieb: 1. turistický servis: - okružné jazdy - výlety mimo Prahy - sprievodca po Prahe i celej Českej republike - transfery a ďalšie dopravné služby.

Cestovná agentúra. Ponuka ubytovania a rekreácie v talianskom letovisku Madonna di Campiglio nachádzajúce sa v regióne Riva del Garda. Ponúkame ubytovanie, rekreáciu, golf, turistiku v zime aj lete.

Cestovná kancelária. Predaj: -zahraničné zájazdy, pobyty, dovolenka: -lyžiarske - Francúzsko -poznávacie - Francúzsko, Taliansko, Švajčiarsko -pobytové - Chorvátsko.

Činnosť: - organizácia zážitkových akcií (pod názvom Roadgasm) - blog - fotenie áut