Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Ponuka služieb incomingovej cestovnej kancelárie. Zaistenie hotelov, firemných akcií i výletov v celej Českej republike. Sprievodcovanie v turečtine.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - preklady z NJ do ČJ a naopak - tlmočenie z NJ do Čj a naopak - výučbu nemeckého jazyka - firemná výučba - doučovanie z nemčiny - sprievodcovská činnosť v nemčine - výučba a doučovanie latinčiny.

Poznávacie zájazdy za exotikou - jazdíme v malých skupinách a vyberáme kvalitných slovenských sprievodcov. Špecialista na aktívnu dovolenku. Ponúkame športovú dovolenku pre celú rodinu (cykloturistika a horské bicykle, cyklolode a cyklojachty, in-line korčuľovanie, poznanie a turistika, treking, vysokohorská turistika, škola športov a pobytu v ...

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Vnútroštátna a príležitostná medzinárodná autobusová doprava. Činnosť cestovnej agentúry. Prepravy športovcov, jednodňové zájazdy do termálnych kúpeľov v Nemecku – Bad Füssing, jednodňové lyžiarske zájazdy Rakúsko – Hinterstoder.

Incomingová cestovná kancelária: -ubytovanie -okružné jazdy -transfery -divadelné lístky -turistické služby pre cudzincov -predaj vstupeniek na kultúrne pražské akcie -tématické zájazdy pre skupiny po celej -Českej republike -incentívne programy pre hostí zahraničných aj tuzemských firiem.

Služby: - zmenáreň - cestovná agentúra

Cestovná agentúra: -dovolenka v zahraničí, v exotických krajinách i Čechách -jednodenné výlety -letenky, lístky -kúpeľné pobyty.

Cestovná kancelária so zameraním na potápanie.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a ...

Cestovná kancelária. Pútnické a poznávacie zájazdy Rok vzniku 1994

Cestovná kancelária - predaj poznávacích a pobytových zájazdov - letenky.

Služby: -podpora výhodného cestovania skupín mládeže, školských skupín, rodín, záujmových združení a športových klubov -letné a zimné pobyty.

Činnosť: - sprievodcovské služby Thajsko - spracovanie cestovného itinerára pre Thajsko, Filipíny

Cestovná agentúra - LAST MINUTE - letenky - sprievodcovské služby - vinárske programy - darčekové poukazy - Nemecké CK - odlety z Brna - zájazdy Bulharsko, Egypt, Španielsko, Tunisko, Turecko.