Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión Reštaurácia - možnosť návštevy dančej odbory v susedstve

Novo vybudovaný hotel sa nachádza takmer na polceste medzi Brnom a Znojmom. Vinárstvo Hanzel predstavuje jedinečný koncept prepojenie tradičného vinárstvo s moderným hotelovým prevádzkou, ktorý vznikol citlivou rekonštrukciou priľahlých priestorov. Romantické prostredie tak nabáda k odpočinku v dvoch alebo príjemne stráveným chvíľam medzi ...

Penzión Mirka. Ubytovanie: - izba pre 4-6 osôb - pripojenie k internetu Wi-Fi - farebná televízia - kompletne vybavená kuchyňa - mikrovlnná rúra - garáž, parkovisko. Cena: - 350 Kč za osobu na deň - 400 Sk za penzión. Penzión sa nachádza 10 minút od centra. Blízkosť nákupného centra TESCO, LIDL.

Ubytovanie na súkromí: - 2x-dvojlôžková izba - 1x-jednolôžková izba. Penzión.

Príjemný penzión na dedine uprostred mesta. Penzión je zameraný na obchodných cestujúcich. Maximálny dôraz na čistotu, dobré spanie, skvelé raňajky a pokoj. - jedno, dvoj a trojlôžkové izby s pohodlnými posteľami, kapacita je 18 miest - sociálne zariadenie s priestranným sprchovacím kútom je súčasť každej izby - vysokorýchlostný internet Wi-Fi ...

Reštaurácia: - raňajky, obedy-meníčka, večera - svadobné hostiny - rodinné oslavy - pohreby - firemné akcie, večierky - prezentácia - školenia Penzión: - 3 izby - počet lôžok 7-12 (s prístelkou).

Penzión U Jelena poskytuje ubytovanie s reštauráciou, v ktorej je možné organizovať rôzne druhy podujatí a osláv.

Horský hotel s kapacitou 40 dvojposteľových izieb (možnosť prísteliek), 3 apartmány. Štýlová reštaurácia Valašská Koliba s terasou.

Ubytovanie: - kapacita 45 lôžok Štýlová reštaurácia.

Motel. Ubytovanie. Reštaurácia - 40 miest. Salónik - 35 miest.

Služby - ubytovanie v zrekonštruovanej vilke - izby sú 3-4 lôžkové, sociálne zariadenie, kuchyňa, spoločenská miestnosť, bazén.

Ponúkame ubytovanie v autokempe Podhradí, v chránenom údolí rieky Moravice. Možnosť pobytu v chatkách, zruboch, izbách v budove. Súčasťou areálu je reštaurácia.

Privátne ubytovanie - vybavené apartmány pre jednotlivcov i skupiny v 1, 2 a 4 lôžkových izbách s kapacitou 11 lôžok - vhodné pre študentov, ale aj pre firemných pracovníkov alebo turistov.

Prenajom vysokozdvižné montážne plošiny. Autoplošiny AVIA MP13, MP14, MP16, Tatra MP27 v lokalitách Ostrava, Frydek-Mistek, Havířov, Karviná, Třinec, Opava. Lacné ceny. Prenájom lešenia HAKI.

Ubytovanie v horskej chate v Jeseníkoch v blízkosti Karlovej Studánky. Ubytovanie v apartmánoch – celkom 12 lôžok a 8 prísteliek.