Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

služby: - výhodné ceny za online letenky - ubytovanie - vybavenie víz - online cestovné poistenie - prenájom vozidla - zájazdy, eurovíkendy - parkovanie pri letisko - medzinárodné autobusové lístky - služby cestovného ruchu.

Vinárstvo Soška s.r.o. sa zameriava na výrobu akostného vína, prevádzkuje vínna pivnica, zaisťuje degustácie a k dispozícii má aj penzión na ubytovanie. Adresa firmy: Olomouc, Slovenská 538/3, PSČ 779 00

ROYAL GARDEN apartments poskytuje ubytovanie v apartmánoch s možnosťou využitia vyhrievaného bazéna, infrasauny a saunovým sudom.

Poloroubenka Grimik sa nachádza v Držoviciach neďaleko Prostějova a Plumlovskej priehrady. Poloroubenka sa skladá z predsiene, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne av podkroví sú 4 spálne. Celková kapacita je 7 lôžok. Súčasťou polorúbenky je aj wellness zóna s vírivkou a fínskou saunou.

Spoločnosť VIKIPAN, s.r.o. prevádzkuje penzión a reštauráciu Luto v Prostějove - Krasiciach. V penzióne Luto si môžete vybrať z dvojposteľových alebo trojposteľových izieb s vlastným sociálnym zariadením av reštaurácii si dať denné menu.

Ubytovanie u Malinkovičov umožňuje ubytovanie v apartmáne rodinného domu s kapacitou 8 osôb. Apartmán má 2 trojlôžkové izby a 1 dvojlôžkovú, každá izba má svoju kúpeľňu a súčasťou je vybavená kuchyňa.

Penzión No.1 poskytuje ubytovanie v niekoľkých izbách a 1 apartmán. Kapacita penziónu je 15 – 18 lôžok. Dvojlôžkové izby sú vybavené manželskou posteľou alebo samostatnými lôžkami. Súčasťou izieb je sociálne zariadenie a samozrejmosťou je aj Wi-Fi. Na prízemí penziónu je reštaurácia.

Ubytovanie U Koňadry prenajíma 2 apartmány, prvý je bezbariérový na prízemí pre 4 osoby a druhý je klimatizovaný v podkroví pre 6 osôb. K dispozícii je aj prístelka. Apartmány majú sociálne zariadenie a plne vybavenú kuchyňu.

Apartmán Lednická sa nachádza v Lednicko-valtickom areáli a je v ňom možné ubytovať 4 osoby. V spálni sa nachádza manželská posteľ, obývacia izba je s plne vybavenou kuchyňou as rozkladacími posteľami.

Penzión Romance poskytuje ubytovanie v Břeclavi. Hostia si môžu vybrať a rezervovať izby dvojlôžkové, jednu trojlôžkovú alebo štvorlôžkovú. Izby sú vybavené sociálnym zariadením. V prípade záujmu je možné si v penzióne objednať aj raňajky. Adresa Penziónu Romance: Pri rybníku 12, 69003Břeclav - Stará Břeclav

Penzión Znojmo poskytuje ubytovanie v historickom meste Znojmo, k dispozícii je 8 izieb s maximálnou kapacitou 19 osôb. Súčasťou každej izby je sociálne zariadenie, televízia a pripojenie k internetu.

Pension Thaya poskytuje ubytovanie v Znojme v izbách so sociálnym zariadením. Varianty izieb sa líšia počtom lôžok a je možné zaistiť aj prístelku.

Nad Vinným Sklípkem predstavuje ubytovanie v Znojme, kde je k dispozícii apartmán pre 3 osoby so spálňou, vybavenou kuchyňou a kúpeľňou so sprchou.

Penzión U Divokých poskytuje ubytovanie na veľmi pokojnom mieste, na okraji Brodu nad Dyjí: - krásny výhľad na blízku Pálavu - 2 päťlôžkovými apartmánmi s vlastným vchodom a je vhodný na ubytovanie dvoch rodín alebo skupiny priateľov.

Ubytovanie, penzión, penzión Pavir: -kapacita penziónu 21 miest -dvojlôžkové, trojlôžkové izby -izby sú s vlastným soc. zariadením -stravovanie v reštaurácii. Pivničná vináreň: -kapacita 50 miest -možnosť konania osláv, večierkov, seminárov, promócie atď. Reštaurácia: -obedy, večera, týždenné menu -kapacita reštaurácie 30 osôb, ...

Hotel, ubytovanie. Kapacita: 30 miest -2 x jednolôžková izba -13 x dvojlôžková izba. Vybavenie izieb: -TV, SAT, TEL, WC, sprcha -bezbariérový prístup k izbám. Reštaurácia - kapacita 60 miest, k tomu salónik 16 miest a 34 miest -denne 10-22 hod. -česká kuchyňa -večery so živou hudbou -cimbalová muzika. Ocenenie Áno šéfe, Zdeněk ...

HOTEL KVETNICE poskytuje lacné ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách. V celom hoteli je zavedená bezplatná Wi-Fi. Hotelová reštaurácia s kapacitou 90 miest, ponúka pokrmy z tradičnej českej kuchyne doplnené o čerstvé ryby.

Služby: -ubytovanie v nových jedno až trojlôžkových izbách s možnosťou prístelky -na izbe je umývadlo s teplou vodou, WC a sprchy spoločné na chodbe -trojlôžková izba je riešená ako bezbariérová, vybavená samostatným WC a sprchou -domáce zvieratká povolené -reštaurácia ponúka karambolový biliard a šípkový automat -v lete v prevádzke aj ...

Ubytovňa: - celková kapacita 110 lôžok - sprcha, WC, kuchynka sú spoločné - televízia, chladnička na izbe - parkovanie v objekte - cena za ubytovanie 150,-120,-95,-Sk - 1-2-3-4 lôžkové izby.

Hotel Pod Horkou poskytuje ubytovanie rôznych kategórií v troch tarifách odstupňovaných podľa dĺžky pobytu. - konferenčná miestnosť - možnosť úschovy kolies - Wi-Fi pripojenie

Autokemping, autocamp, kemping, ubytovanie: Uzavretý areál o rozlohe 41, 5 ha z toho vodná plocha je 23 ha, ktorú tvoria dve oddelené lagúny. Trávnato-piesočnaté pláže a pozvoľný vstup do vody. Rodinná rekreácia, školské výlety, športové pobyty. Bungalovy, chatky, moderne vybavené stany: -celková kapacita 430 lôžok -2-6 lôžkové ...

Hotel Riviera - poskytuje lacné ubytovanie v obci Jedovnice, ktoré svojou polohou patria do samého centra Moravského krasu - kapacita 20 osôb - 2 a 3lôžkové izby - na každej izbe je WC a umývadlo s teplou a studenou vodou, káblová televízia. Sprchy sú na každom podlaží spoločné.

Penzión Otvorená náruč ponúka ubytovanie pre celkom 30 osôb v dvoch až päťlôžkových izbách s vlastným príslušenstvom a LCD televíziou. ?

Hotel - ubytovanie 16 dvojposteľových, 2 trojlôžkové izby klimatizované, WIFI pripojenie k internetu - vlastná kúpeľňa, WC a televízia - možnosť raňajok Reštaurácia Futbalový areál Posilňovňa

Penzión Surf poskytuje ubytovanie: - apartmán s krbom - mezonet - apartmán - podkrovný, prízemný, 5-izbový s projekciou, s výhľadom