Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Maloobchod, predaj: -Obchod - Bistro - zmiešaný tovar. Ubytovanie na súkromí Biela 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzión - ubytovanie: - ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a TV - kapacita - štrnásť lôžok - spoločná, plne vybavená kuchynka - spoločenská miestnosť s krbovou pecou - miestnosť na ukladanie bicyklov a lyží.

Prenájom, doprava, montáž aj demontáž lešenia: - rúrkové - rámové SGB. Lacné Štramberkové ubytovanie - v súkromí: - 10 miest na ubytovanie - súkromný apartmán - wifi pripojenie.

Ubytovanie v hoteli v útulných izbách s nábytkom z masívneho dreva. K dispozícii salónik s kapacitou 6 osôb pre rokovania aj jazykové kurzy. Súčasťou hotela je reštaurácia a relaxačné centrum.

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.

Krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie v ubytovni.

Pension DANA sa nachádza v podhorskom mestečku vo Vrbne pod Pradědom neďaleko kúpeľov Karlovej Studánky a najvyššou horou Jeseníkov Praděd. Je vhodný pre rodinné dovolenky, romantické aj pre služobné jednodenné prenocovanie.

AVALPE s.r.o. prevádzkuje modernú reštauráciu U Lucerny, kde môžete osláviť v príjemnom prostredí firemný večierok, oslavu narodenín, rauty, promócie a pod.

Bistro: - priestory na firmenie prezentácie a večierky. - spodný salónik 20 miest - hosťovňa 40 miest Ubytovanie: - 5 dvojposteľových izieb - kuchyňa s jedálňou, obývacia izba - bazén, sauna.

Penzión s reštauráciou v malej Morávke. Hostia majú k dispozícii spoločenskú miestnosť a reštauráciu.

Penzión s apartmánmi vhodný pre ubytovanie rodín s deťmi v Dolnej Lomnej. Privátny wellness s vírivkou a fínskou saunou, detský kútik, vonkajšie ihrisko, beachvolejbalový kurt.

Spoločnosť U Strateného potoka s.r.o. ponúka ubytovacie služby v apartmáne av izbách pre 2-5 ľudí. Chalupa sa nachádza v malebnej obci Vápenná, ktorá sa nachádza v horách Jeseníky.

David Škárka prevádzkuje Penzión U Čmelákov: - ubytovanie - retro izba, severská, drevená, terasová, provance apartmán - reštaurácia - organizovanie osláv, svadieb - teambuildingové akcie

Spoločnosť Zlatý kohút a.s. prevádzkuje hotel, hostel, kaviareň a cukráreň v Kroměříži. Hotel svojim vybavením umožňuje nielen ubytovanie, ale aj organizovanie osláv, svadieb, firemných akcií a školení.

Chalupa U Míla ponúka ubytovanie pre 30 ľudí v rodinnom duchu. Vyberať môžete z 9 izieb, ktoré ponúkajú útulné vybavenie. Niektoré sa nachádzajú v podkroví a disponujú balkónom s výhľadom na celý dvor s konským výbehom či rybník. Umiestnenie nášho penziónu je vhodné na pešie výlety. Nachádza sa tu viac ako 70 náučných chodníkov a ...

Rekreačné stredisko Skalka - Ostravice

Autokemping, autocamp: Ubytovanie: -15 chatiek, chatky (z toho dve chaty pre vozíčkarov) -miesto pre návštevníkov so stanmi a prívesy. Vybavenosť objektu: -vybavenosť chatky-4 lôžka, WC, sprchovací kút, kuchynka s vybavením -ohnisko -detské ihrisko. Areál sa nachádza v tesnej blízkosti nového Aquaparku Frenštát.

Penzión, ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi, v tichej oblasti Beskýd pod Ondrejníkom. Sú dva apartmány / 3, 4 / lôžkové s možnosťou prístelky. Je plne vybavená kuchynka s možnosťou si pripraviť jedlo. Možnosť vonkajšieho grilovania a posedenia pri ohni.

Ubytovňa Sport Bohumín ponúka 5 novo zrekonštruovaných izieb s kapacitou až 30 miest. Ceny už od Sk 130, - za noc!

Ubytovanie v rodinnom penzióne v apartmánoch s vlastnou kuchynskou a sprchovacím kútom v krásnej prírode Jeseníkov.

Penzión, penzión. Ubytovanie: -kapacita 19 lôžok -5x dvojlôžková izba -3x trojlôžková izba (možnosť prístelky) -všetky izby vlastné sociálne zariadenie (sprcha, WC) -TV+DVD-domáce kino, rádio -MINI BAR na izbe -raňajky -spoločenská miestnosť s krbom-19 osôb -konferenčná miestnosť -firemné školenia -úschovňa jedné bicykle, ...