Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie v rodinnom penzióne v jedno až päťlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Izby sú vybavené televíziou, chladničkou a trezorom.

Výroba, zámočnícka výroba, oprava, servis, prenájom, predaj: -kovové konštrukcie a ich diely -strojárenská výroba. -stredisko strojnej výroby vlastní certifikát kvality ISO 9001:20001. Zákazková a malosériová výroba: -hydraulické hadice. Výroba, pekáreň: -pečivo -široký sortiment 57 druhov pečiva pre obchodnú sieť viac ako 100 ...

Hotel *** - kapacita 24 lôžok - v izbách vlastné sociálne zariadenie a televízia - WIFI pripojenie k internetu Reštaurácia

Ubytovanie v Prahe Zaistenie lacného ubytovania v Prahe

Cestovná agentúra a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Hostel - kapacita 120 lôžok - izby vybavené kúpeľňou a TV - parkovisko

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Cestovná agentúra: -prenájom apartmánov v Chorvátsku. -ubytovanie v Chorvátsku.

Výhradný distribútor pre ČR a SR talianskych luxusných mydiel. Ďalej výhradný dovozca talianskych bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobielkovinových potravín firiem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), cestovín firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný ...

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Predaj náhradných dielov pre osobné automobily Ponuka dielov pre prvovýrobu Diagnostika .Meranie geometriena prístrojmi Hunter. Ubytovanie pre 6 osôb možná prístelka. Kuchynka pre vlastné varenie.