Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Residence s osemnástimi apartmánmi Je možné pripojenie na internet a fax. Detská postieľka a ubytovanie malých zvierat zadarmo. Vlastníme súkromnú garáž aj vonkajšie parkovanie. Raňajky formu bufetu v kúzelnom pivnici budovy. V blízkosti metro aj električky. Blízko nábrežia Vltavy a námestia sv. Václava

Penzión: -nachádza sa v centre Českého Krumlova pod námestím -každé apartmán má romantický nádych a obsahuje štýlové zariadenie s vlastnou kúpeľňou a minibarom -stravovanie.

Kompletné letecké cestovanie po strednej a východnej Európe

Golfový klub. Ubytovanie: -penzión Reštaurácia

Ubytovanie. Celková kapacita 20 osôb. Troj, dvoj a štvorlôžkové izby. Apartmánový byt pre 5 osôb. Vybavená kuchyňa s chladničkou, sporákom, mikrovlnou rúrou a varnou kanvicou. Spoločenská miestnosť s televíziou a DVD prehrávačom.

Penzión pri Lipenskom jazere. Ubytovanie v trojlôžkových a dvojlôžkových izbách. Kúpeľňa na izbe. Raňajky, obedy a večere v reštaurácii neďaleko. Zadarmo výletný balíček s pohľadnicami a týždennou ponukou výletov po okolí.

Trojhviezdičkový hotel, ubytovanie. Parkovisko pri hoteli, free wifi, minibar, toaleta, kúpeľňa na izbe, TV. U nás je možné si vziať svojho zvieracieho maznáčika na izbu.

Služby: -sprostredkovanie ubytovania pre turistov v Prahe.

Penzión - zákaz fajčenia v ubytovacích priestoroch - 1 x 5 a 6 lôžok + kuchynka + internetové pripojenie - 1 apartmán 2+4 + kuchynka - 1 x 2 lôžková izba - možnosť lyžovania Reštaurácia - hotové jedlá a minútková kuchyňa

Služby cestovného ruchu Kurzy in-line korčuľovanie, aerobik, krasokorčuľovanie, pilates, kardio kalanetika.

Pension. Školiace stredisko. -konferenčná miestnosť. -bazén.

Rodinný penzión. - päť izieb a 14 lôžok a prísteliek - kúpeľňa a WC na izbe - TV a WiFi - raňajky na izbu - zvieratá sú vítané.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Naša cestovná agentúra Thai Tour ponúka služby v cestovnom ruchu zamerané na Thajsko. Garantujeme najnižšie ceny za ubytovanie, individuálny prístup ku každému klientovi a skvelú kvalitu poskytovaných služieb. Ak zvolíte dovolenku s nami, ušetríte až niekoľko tisíc korún za osobu. Sme tu preto, aby sa Vaše sny stali realitou!