Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie: -hotel Reštaurácia. Organizovanie: -oslavy -večierky -svadby

Kapacita 180 lôžok Možnosť organizovania: - detské letné tábory, - školy v prírode, - školské výlety, - školenia pracovníkov, - rodinná rekreácia, - svadby.

Ubytovanie, služby: - penzión - apartmány - reštaurácia

Rodinný penzión - ubytovanie v 1 - 4 lôžkových izbách - izby s vlastným sociálnym zariadením

Penzión, ubytovanie, stravovanie: -ubytovanie v dvoch a trojlôžkových podkrovných izbách v centre mesta Kúpele Belohrad -izby sú vybavené kuchynskou linkou s možnosťou varenia, sprchovým kútom a WC, samozrejmosťou je aj televízia so satelitným prijímačom -stravovať sa dá v reštaurácii "Na Moste" vzdialené cca 50 m od ...

Služby: -autoškola -autobusová doprava -cestovná agentúra

Farma, služby, ubytovanie: - penzión - jazda na koňoch - možnosť organizovania škôl v prírode

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia - music bar

Penzión - kapacita 16 lôžok - možnosť garážovania pre cyklistov a motorkárov - kaviareň možnosť občerstvenia v penzióne - spoločenské hry - možnosť organizovania firemných a súkromných spoločenských akcií pre 10 - 30 osôb školenia, semináre, svadobné hostiny, výročia, zrazy - WIFI pripojenieizby - ...

Ubytovanie s kapacitou až 50 lôžok Reštaurácia - organizovanie hostín, rautov, podnikových školení. - stanovanie v areáli.

Hotel, reštaurácia a wellness štúdio Ubytovanie v luxusných vybavených bytoch o rozlohe 108m2. Majú obývaciu izbu, kuchyňu, dve spálne, kúpeľňu, WC, balkón a terasu. Reštaurácia má kapacitu až 60 miest oddelená pre fajčiarov aj nefajčiarov.