Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Apartmány v mlyne - kapacita ubytovania 10 osôb v dvoch apartmánoch.

Vybavovanie turistických a tranzitných víz do zahraničia.

Prevádzkovanie hotela Írska Žízeň.

Hotel: -ubytovanie v 30 izbách -izby sú vybavené TV, telefónom, kúpeľňou sa sprchovacím kútom a WC -reštaurácia s prevažne českou kuchyňou -k dispozícii kongresová sála až pre 100 osôb a ďalšie tri salóniky s kapacitou 30, 20 a 10 miest -hotelové wellnes centrum.

Hotel LONY - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, chladničkou, TV, rádiom a DVD - kapacita 78 lôžok - jedno, dvoj, troj, štvorlôžkové izby a apartmány - každá izba má vlastné WC, sprchu, TV + satelit, pripojenie k internetu WiFi - vírivka - infrasauna - parkovisko v uzavretom areáli hotela - salónik 50 ...

Hotel - ubytovanie - úschovňa batožiny - WIFI pripojenie

Trojhviezdičkový hotel rodinného typu ponúka ubytovanie v 11 izbách. V suterénov sú k dispozícii strelnice pre športovú streľbu a reštaurácie.

Ubytovňa - kapacita 6 jednolôžkových izieb s balkónom a 1 trojlôžková izba s balkónom - spoločné sociálne zariadenie - umyváreň - kuchynka

Hotel **** -ubytovanie -reštaurácia -liečebné procedúry -wellness procedúry.

Hotel ***** -ubytovanie v dvojposteľových izbách a apartmánoch. -stravovanie -kúpeľné služby -šport, relaxácia.

Hotel: -ubytovanie. Kompletná rehabilitácia: -bazén -sauna. Športy: -tenis -minigolf -turistika -zimné športy.

Luxusný hotel v centre Prahy Luxusný hotel priamo na Václavskom námestí Hotel na Václavskom námestí Ubytovanie pre náročnú klientelu Ubytovanie, hotel, reštaurácia.

Hotel: -ubytovanie -dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby s príslušenstvom, TV, rádiom -juhočeská kuchyňa -zimná terasa -školenie firiem -sprostredkovanie lovu zveri, hubárčenie -sauna, biliard, fitnes, vlastné športové ihrisko, vlastné rybník na rybolov aj kúpanie.

Cestovná kancelária a agentúra Špecializácia: - zájazdy Egypt (Hurghada, Sharm El Sheikh, Nuweiba, Dahab, Luxor, Káhira) Ďalšie destinácie: - Tunis - Turecko - India - Kuba - Grécko - Španielsko - Mallorca - Thajsko Zahraničné pobytové zájazdy. Zahraničné poznávacie a kombinované zájazdy. Dovolenka po celý rok.