Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Hotel *** - kapacita ubytovania 38 izieb - izby sú s vlastným sociálnym zariadením - ihrisko na plážový volejbal - kapacita 12 izieb - hotelový krytý bazén - vírivá vaňa Whirpool.

Cestovná agentúra AGIS. Ponuka pobytov pri mori, poznávacích zájazdov, wellness a kúpeľov.

Autoservis: -meranie emisií -autoelektrika -diagnostika elektronických systémov -servis a klimatizácia -pneuservis -opravy štartérov a alternátorov. Ubytovanie - penzión.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - wellness služby - možnosť usporiadania spoločenských akcií.

Služby: - ubytovňa Prevádzkareň: Stadtrodská 600 Tachov

Hotel: -ubytovanie. -reštaurácia -balneocentrum -rehabilitácia.

Ubytovanie v chatách na Slapskej priehrade.

Prevádzka hotela a reštaurácie Vorlina. Ponuka ubytovania.

Súkromná cestovná agentúra založená v Prahe na začiatku roku 1994. Špecializuje sa od svojho založenia na ponuku cestovných služieb vysokej kvality šitých na mieru. Vznik Brooks Travel pomohol spočiatku zaistiť cestovné potreby komunity cudzincov žijúcich v Prahe. Spoločnosť stála pri zrode konceptu nezávislých leteckých víkendov dnes ...

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - konferenčná sála, salóniky - relaxačné centrum.

Penzión: -ubytovanie -reštauračná činnosť. Obchodná činnosť, poľnohospodárstvo.

Penzión - šesť dvojposteľových izieb - apartmány - možnosť sledovania televízie napojenej na satelit a pripojenie k internetu na izbách - salónik 18 miest. Reštaurácia - vonkajšia záhradka.

Kemp Lužnice - ubytovanie v chatách - miesto na stanovanie - státie pre karavany. Truckshow. Ubytovanie U Radostov - penzión - kaviareň.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kúpeľné procedúry - wellness

Zememeračská a projektová kancelária ponúka kompletné geodetické služby. Objednať ich môžete na všetkých našich pobočkách. -geometrické plány (oddelenie pozemkov, stavby, vecné bremená) -vytýčenie vlastníckych hraníc pozemkov -zmluvy pre prevody nehnuteľností -zmluvy pre vecné bremená -zaistenie vkladu do katastra nehnuteľností -geodetické ...

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Služby: - účtovníctvo - správa nehnuteľností Ubytovanie: - penzión

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kúpeľné procedúry