Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie: - hotel Reštaurácia.

Ubytovanie: - 3 izby so spoločným sociálnym zariadením.

Ubytovanie na súkromí. Prijmite prosím pozvanie do príjemných a útulných priestorov ubytovania v našom rodinnom dome. Či k nám zavítate na jednu alebo viac nocí, veríme, že sa u nás budete cítiť ako doma.

Penzión Mašek Penzión: -ubytovanie s raňajkami -kapacita pre 12 osôb v zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením.

Hotel. -ubytovanie -reštaurácia -gril terasa -lávový gril -svadby -večierky -školenie -prezentácia -prevádzka celoročne.

Služby: -kaderníctvo -pedikúra. Penzión.

Penzión - kapacita 31 lôžok - plne vybavené izby, manželská izba, turistické izby - v blízkosti možnosť celodennej stravy - detské ihrisko - parkovanie v záhrade - gril, ohnisko - vhodné pre svadobčanov, firmy, školy v prírode, športové sústredenia, školské výlety, harmonizačné pobyty študentov

Penzión - kapacita 15 plne vybavených apartmánov pre 53 osôb.

Detské tábory na Šumave Oriešok. Prekrásne a pokojné prostredie CHKO Šumava. Tábory ponúkajú Vašim deťom príjemné prežitie časti prázdnin. Organizujeme aj tábor pri mori v Bulharsku - Sunny beach camp. Klasické aj špeciálne tábory.

Penzión - kapacita 49 osôb - dvoj, troj a štvorlôžkové izby - pripojenie k internetu - úschovňa bicyklov - raňajky - posedenie na záhrade - detské pieskovisko, preliezky - stolný tenis. Reštaurácia.

Ubytovanie na súkromí - maximálna kapacita 6 lôžok - sociálne zariadenie, plne vybavená kuchyňa - balkón - záhrada - vonkajší bazén.

Penzión. Ponuka ubytovania a stravovania.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebniny Služby: -kamiónová doprava -autoservis Práca: -zemné Ubytovanie: -chaupa

Hotel - kapacita 18 lôžok - WiFi pripojenie - kapacita ubytovania 65 miest - reštaurácia - bowling - klubová scéna.