Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Pomáhame vám pri cestách do Ruska, Bieloruska a Kazachstanu. Vybavujeme turistické, služobné či tranzitné víza. Navyše pre vás sprostredkujeme lacné letenky, pohodlné ubytovanie aj transfery. Máme bohaté skúsenosti v odbore a úzko spolupracujeme s konzulátom Ruska, Bieloruska a Kazachstanu.

Ubytovacie služby: - špecializácia na lacné ubytovanie nielen pre stavebné firmy (robotníci na montážach a pod.), ale aj jednotlivcov, krátkodobo aj dlhodobo - k dispozícii sú 2 ubytovne v centre Prahy a jeden penzión - pri väčšom počte ubytovaných (nad 100 osôb) je možná zľava, rovnako tak aj pri dlhšom pobyte - ubytovňa Stavač + ...

Cestovná kancelária zaisťujúca komplexný turistický servis.

Hotel *** - kapacita 29 izieb - k dispozícii sauna, solárium, bazén, tenisový kurt Reštaurácia

Hotel - kapacita 40 lôžok - ubytovanie v 2 - 4 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením - 3 izby - 2 spálne, z toho jedna spálňa dvojlôžková a druhá spálňa trojlôžková, ďalej predsieň kúpeľňa a WC - apartmán 2+1 - 4 izby, z toho sú 3 s jednou spálňou a 1 dvojlôžková a 2 štvorlôžkové, samozrejme opäť predsieň, ...

Cestovná agentúra. Incoming. Sprostredkovanie prenájmu, prenájom: -rekreačné prázdninové domy, byty, apartmány, chaty a chalupy v Českej republike republike pre cudzincov. Outgoing. Ubytovanie na súkromí v zahraničí:

Cestovná kancelária špecializovaná na Holandsko, zástupca národnej centrály cestovného ruchu Holandského kráľovstva a belgických Flander. Produkty firmy: - ubytovanie - doprava - prenájmy obytných motorových lodí.

Cestovná agentúra - poznávacie zájazdy do Izraela

V ponuke sú jednolôžkové a dvojlôžkové izby vybavené: - farebným televízorom - kuchynským kútom s chladničkou, elektrickým sporákom, drezom - internetovým pripojením - pohodlným nábytkom - kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou a WC

Hotel: -ubytovanie 1, 5 km od centra Mariánskych Lázní -špecialisti na liečebnú a wellness dovolenku -v okolí hotela rozsiahla botanická záhrada s okrasnými jazierkami i kaskádami -vyhlásená reštaurácia, popoludňajší tanec -parkovisko v areáli.

Penzión v centre mesta Domažlice. Ubytovanie je 100m od námestia. Kapacita penziónu je 20 lôžok v 2 až 4 lôžkových izbách. Izby s vlastným WC a TV.Apartmán a bezbariérová izba. Vlastné parkovisko, letná terasa a požičovňa bicyklov. Cykloturistika.