Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Lyžiarsky areál. Spoločnosť Arrakis, spol. s r.o. Vám ponúka príjemné ubytovanie v Krkonošiach, vrátane výbornej kuchyne, skvelé podmienky na lyžovanie a bowling vo svojich prevádzkach Zelený Mlyn a Národný dom v Žacléri av Doske Dole.

Ubytovanie: -dve a trojlôžkové izby, -rodinné apartmány. Uschovňa bicyklov a lyží. Wifi. Reštaurácia.

Autocamp, autokemping. Ubytovanie: -chaty -ubytovňa -prípojky pre karavany -miesta pre stany. Šport: -ihrisko na nohejbal, volejbal a basketbal v areáli -malé ihrisko s pieskoviskom, kolotočom a hojdačkami. Reštaurácia: -k reštaurácii patrí malá predzáhradka.

Hotel Panský dom a Pyramída ponúka 80 miest v štýlovo zariadených dvojposteľových izbách.

Ubytovanie v centre Vsetína. Hotel KAMU***GARNI sa nachádza v tichej lokalite Trávniky, 10 minút pešej chôdze od centra Vsetína. Ponúkame viac ako 150 lôžok situovaných v jedno, dvoj až štvorlôžkových, štandardne zariadených izbách. Recepcia pracuje v režime NON-STOP. Bezplatné parkovanie pred hotelom av blízkom okolí. V obmedzenej miere je ...

Cestovná kancelária so zameraním na tuzemskej dovolenke.

Hotel Enzian - Reštaurácia Enzian Počet izieb: 29 Kapacita izieb: 1, 2, 3, 4 a rodinné dvojizby pre 4-6 osôb. Kapacita hotela: 80 lôžok Všetky izby sú so sprchou a WC alebo vaňou a WC, na východnú alebo na západnú stranu. Vlastné parkovisko - zadarmo pre ubytovaných hostí. Lyžiareň/zima alebo koláreň/leto - zadarmo pre ubytovaných hostí, ...

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Penzión: -ubytovanie v apartmánoch -11 plne vybavených apartmánov (TV, sprcha, WC, kuchynka) vrátane spoločenských priestorov -spoločenské priestory -možnosť lyžovania, cykloturistika, biliard -vhodné pre rodiny s deťmi -WIFI FREE Objednávky: -Lenka Šnajdrová.

Ekofarma Rybník. Chov: - mäsový dobytok - ovce - kone Ubytovanie: - penzión

Hotel, ubytovanie: -23 izieb, 48 lôžok -sprcha a WC -hotelový výťah je k dispozícii -reštaurácia -50 miest -salónik -20 miest -terasa -26 miest -letná záhradka -40 miest.

Motel. Ubytovanie: -56 lôžok -25 izieb -i bezbariérové -vlastné sociálne zariadenie, televízia, telefón -reštaurácia.

Ponúkame ubytovanie v blízkosti jazera. Turistická ubytovňa.

Ubytovanie: - penzión - kapacita 30 lôžok: - dvojlôžkové až šesťlôžkové apartmány s kuchynkou, kúpeľňou so sprchou a WC. Súčasťou vybavenia penziónu je aj požičovňa bicyklov. Umiestnenie penziónu ponúka široké možnosti pre pešiu turistitku aj cykloturistiku. Pre rybárov je možné zaistiť kvóty.

Organizujeme: - golfové turnaje a miniturnaje - cesty do zahraničia, - servis zahraničným návštevníkom na území SR - golfové kurzy a intenzívne golfové kurzy.

Hotel ***** - kapacita 20 izieb - klimatizácia - jedno a dvojlôžkové izby, apartmány - bezbariérový prístup - k dispozícii hotelová limuzínavybavenie izieb - klimatizácia s diaľkovým ovládaním - LCD TV vrátane satelitných kanálov - vysokorýchlostné internetové pripojenie - telefón - minibar - izbový ...