Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Penzión: -ubytovanie s celkovou kapacitou 15 miest -ubytovanie v 2, 3, 4 lôžkových izbách -každá izba má svoje vlastné príslušenstvo (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -reštaurácia -vonkajšie posedenie, terasa -vhodné pre organizovanie rodinných osláv, svadieb, firemných večierkov.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia. Kaviareň.

* Cestovná kancelária: - poznávacie zájazdy so stewardmi - zájazdy pre školské a iné kolektívy. Predaj: - lístky na medzinárodné autobusové linky - lodné lístky na trajekty.

Služby: - reštaurácia - penzión Výroba: - knedle tel.: 353 222 141

Hotel: -ubytovanie -služby -stravovanie. Golf Club.

Hotel*: -ubytovanie. Reštaurácia. Lacný hotel.

Hostinec a penzión U Gaštanov. -reštaurácia -ubytovanie. Penzión. Ubytovanie: -5 izieb. Salónik pre 70 osôb: -organizácia rodinných osláv, svadieb, firemných stretnutí. Svadobná hostina s možnosťou ubytovania. Záhradné posedenie. Možnosť grilovania.

Hotel: -ubytovanie v kategórii -k dispozícii sú 5 jednolôžkové a 37 dvojlôžkových izieb, 4 apartmány -luxusné izby -ubytovanie s raňajkami -reštaurácia -služby -stravovanie -masáže -parkovisko -internet -liečebné balíčky.

Hotel: -ubytovanie v trojlôžkových a štvorlôžkových izbách či apartmánoch -celková kapacita je 114 lôžok -k dispozícii je bazén, ihrisko aj parkovisko -wifi pripojenie -masáže -33 izieb. -apartmány, trojlôžkové, štvorlôžkové izby

Služby: -ubytovanie v rodinnom domčeku -k dispozícii jednolôžková izba s príslušenstvom a apartmán až pre 4 osoby.

Penzión - kapacita ubytovania 17 lôžok - parkovisko - WIFI.