Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Poskytujem ubytovanie pre 1 až 7 osôb. Plne vybavená kuchyňa, TV-DVD, internet možný, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Súčasťou stavania je pohostinstvo s predzáhradkou, ohniskom, pieskoviskom pre deti.

Služby: - stavba plotov - tryskanie - lakovanie - predaj nadnormatívnych zásob v oblasti strojárstva a priemyslu (stroje, motory, čerpadlá..atd) - prevádzka ubytovne

Montáž - tesnenia a žalúzií. Ubytovanie. Zemné práce.

Služby: -cukráreň -kaviareň Ubytovanie: -penzión

Stavba a rekonštrukcia: - vonkajšie a záhradné krby - otvorené krby, krbové vložky s výmenníkom - teplovzdušné vykurovanie - grily - udiarne - kachľové, kuchynské a izbové kachle. Cechu kachliarov. Rodinný penzión. Požičovňa lyží, športových bicyklov, snowboardov.

Apartmány Hážovský Dvor Ubytovanie v plne vybavených apartmánoch. Apartmány majú vlastné vlastné sociálne zariadenie, kúpeľňu so sprchovacím kútom, predsienkou, kuchyňou a obývacou izbou s bio krbom.

SLUŽOBNÉ CESTY, BUSINESS TRAVELLING: -výhodné LETENKY do celého sveta za výhodné ceny aj ON-LINE -optimálne letecké spojenie - prenájom áut - celý svet -konferencie, kongresy, semináre, firemné stretnutie, prezentácia v ČR aj v zahraničí. CESTOVNÁ A KONFERENČNÁ AGENTÚRA - letenky, rezervácia hotelov, firemné akcie, kongresy