Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Autoservis, autoopravovňa - kompletné opravy vozidiel. Pneuservis - predaj, opravy a výmeny pneumatík.

Penzión U Šípku - rodinný penzión s reštauráciou.

Nožiarstvo. Výroba: -exkluzívne nože-sendvičové nože pre lov a voľný čas - etnické nože. Predajná galéria: -továrni vyrábané nože z celého sveta -brúsky. Romantické ubytovanie.

Služby: -sprievodcovskej po Prahe vo francúzskom jazyku.

Cestovná agentúra - prebytové, poznávacie zájazdy.

Cestovná agentúra. Sprostredkovanie predaja: -letné, zimné zájazdy, rekreačné pobyty -zájazdy tuzemské, zahraničné do celého sveta.

Ubytovanie: -ubytovňa s celoročným ubytovaním. - kapacita ubytovne: 29 lôžok

Ubytovňa Pri stanici Ubytovňa: - lacné ubytovanie v centre mesta v blízkosti autobusového a vlakovej stanice. Nonstop recepcia. Oplotené parkovisko s kamerovým systémom. Wi-fi internet. Poľnohospodárska výroba a poľovníctvo.

Služby: - reštaurácia - salónik (25 miest) - penzión

Chata pri Lipne Prenájom rekreačnej chaty Lipno. Ubytovanie pre rodiny s deťmi v chatovej oblasti Kobylnice, Lipno nad Vltavou.

Služby: -účtovné poradenstvo Ubytovanie: -ubytovňa

Penzión Červené Blato - kapacita 45 lôžok - 2, 4 a 5 lôžkové izby s možnosťou prísteliek - kapacita 45miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb Reštaurácia - kapacita 45 miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb - vonkajšia terasa pre 30 osôb.