Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Golfové ihrisko v Ústí nad Labem, piesku, Telči a Rohanskom ostrove. - golfový klub, - výučba golfu, - organizovanie detských táborov. Prevádzkovanie Hotela a reštaurácie v Šiškov mlyn.

Služby: - cestovná agentúra - hodinový manžel, remeselné práce - reklamná agentúra

Prevádzkujeme incomingovú cestovnú kanceláriu.

Kancelária so športovým zameraním: -zájazdy pobytové a poznávacie - Rakúsko, Francúzsko, USA, Slovensko, Chorvátsko, Taliansko, Nórsko, Švajčiarsko -zájazdy lyžiarske: -tuzemsko -zahraničie - Rakúsko, Francúzsko, Taliansko -jednodenné aj pobytové Cykloturistika: -Rakúsko, Nórsko, ČR, Slovensko, Švajčiarsko. Servis, ...

PENZIÓN - izby s vlastným sociálnym zariadením a TV - cena od 350Kč/osoba - parkovanie pri penzióne

Cestovná kancelária Bery Reisen ponúka zájazdy do celého sveta. Ponúka pobytové, poznávacie, tuzemské zájazdy a eurovíkendy.

Logistika. Sprostredkovanie ubytovania, cestovná agentúra.

Služby: - organizovanie a organizovanie zahraničných zájazdov do oblasti juhovýchodnej Ázie - audity v oblasti riadenia a procesov, ľudských zdrojov a rizík - spracovanie a poradenstvo v oblasti európskych projektov

Cestovná kancelária so špecializáciou na rybolov v Nórsku.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia Penzión a hostinec pri Háskoch Františkov 42 tel.: 481 522 662, 736 759 197

Činnosť: - krátkodobé ubytovanie - dlhodobé ubytovanie

Cestovná kancelária, so Zablúdilom nezablúdite.