Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Cestovná kancelária - poznávacie zájazdy zameriavajúce sa na výstavy, galérie, múzeá.

Cestovná kancelária - predaj zájazdov v zahraničí.

Rekreačné stredisko, ubytovanie: - chaty - karavany

Služby: - ponuka multimediálneho audio guide sprievodcu

-Umelecko-remeselné spracovanie dreva -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Ubytovacie služby -Návrhárska, dizajnérska a aranžérska činnosť -Organizovanie kultúrnych produkcií, zábav a prevádzkovania zariadení slúžiacich zábave -Sprostredkovanie obchodu a služieb - Organizovanie ...

Služby: -organizácia a realizácia konferencií -projektový manažment

Cestovná kancelária - pobytové, poznávacie a exotické zájazdy.

Služby: -elektronické zabezpečovacie systémy -stráženie objektov -čistenie peria, šitie prešívaných diek -kovovýroba. Predaj, montáž: -fólia. Ubytovanie: -penzión Kvilda.

Ubytovanie v kempe: -chatky -priestor pre stany aj karavany.

Alton, Garni Hotel: -najlacnejšie ubytovanie v kategórii hotel -dom po celkovej rekonštrukcii -internet -požičovňa bicyklov -požičovňa lyží -dovoz zo stanice a na stanicu zadarmo -turistické informácie.

Cestovná agentúra - pobytové aj poznávacie zájazdy - last minute - kúpeľné pobyty E-shop - zájazdy

Cestovná kancelária - poznávacie zájazdy - pobyty pri mori.

Skladovanie. Počítačové služby Administratívne služby Prenájom movitých vecí Prevádzkovanie cestovnej agentúry Prevádzkovanie cestovnej kancelárie Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Poskytovanie služby vedenia cizieho motorového ...

Hotel Tábor ***: -ubytovanie -22 jednolôžkových a dvojlôžkových izieb, 2 trojlôžkové izby a 1 apartmán s možnosťou dvoch prísteliek -celková kapacita hotela je 53 lôžok. -všetky izby sú vybavené sociálnym zariadením sa sprchou, TV, telefónom, minibarom -parkovanie v hotelovej garáži -stravovanie, raňajky formou švédskeho ...

Ubytovanie - chata, chalupa. Stavebné práce - rekonštrukcia domov a bytových jadier - demolácia - sadrokartonárske práce - obkladačské práce. Čistenie a definfekcia interiérov a klimatizácia áut - pranie, čistenie a tepovanie kobercov a čalúneného nábytku.

Zákazkové stolárstvo - výroba nábytku na mieru. Elektromontážne práce - elektroinštalačná práca. Predaj elektromateriálu osvetlenia. Žeriavnícke práce. Práca plošinou MP10 A MP13. Práca s bagrom JCB MIDI CX. Ubytovanie na súkromí.