Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie telovýchovných a športových ...

DMD agency, s.r.o. Organizácia tuzemských i zahraničných kongresov a eventov pre farmaceutické spoločnosti. CLM systém pre sales force a manažment farmaceutických spoločností. Grafické štúdio: -grafický dizajn -DTP štúdio -predtlačová príprava -www stránky. Reklamná agentúra: -reklamné služby -POS materiály.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním -školenia a oslavy -svadby. Zloženie izieb: -10 dvojposteľových izieb -2 apartmány. Vlastné sociálne zariadenie. Pohostinstvo: -reštaurácia a bar -letná záhradka -Vínna pivnica.

Cestovná kancelária Kamza: - last minute aj first minute zájazdy.

Motel ponúka: -ubytovanie v 6 dvojlôžkových a 2 jednolôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV, telefónom -reštaurácia s barom a záhradnou terasou pre 55 osôb. Grilovanie v záhradke. Organizovanie firemných a rodinných osláv.

Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť, služby v oblasti cestovného ruchu.

Cestovná kancelária: -školy v prírode, školské výlety, exkurzie - zájazdy lyžiarske, cyklistické, letné pri mori, poznávacie, kúpele -skupiny podľa dopytu, individuálny prístup

Autobusová doprava a cestovná agentúra KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko aj zahraničie - pre kolektívy - lyžiarske, poznávacie, pobytové zájazdy, kultúrne a športové podujatia, školské výlety. Pobytové zájazdy s liečivými účinkami do termálnych kúpeľov Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Dovolenka pri mori, exotika, lyžiarske pobyty, kúpele a wellness pobyty, skupinové zájazdy, poznávacie zájazdy, darčekové certifikáty, eurovíkendy, muzikály, predaj vstupeniek na kultúrne podujatia, predaj leteniek.

Rodinný penzión - lacné ubytovanie Vsetín viac na www.hospodakamenak.cz

Rekreačný tenis, detské tenisové školičky, závodný tenis, prenájom tenisových a bedmintonových kurtov, organizovanie športových akcií a turnajov, ubytovanie v penzióne, tenis bar, požičovňa, servis a predaj športových potrieb.

Hotel: - 24-32 lôžok - chladnička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefón, TV na izbe, wc - reštaurácia - denné menu - detské ihrisko - záhradka - organizovanie svadieb a obradov.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Prenájom - rekreačné chaty a chalupy: - kapacita celkom 24 osôb - valašské drevenice - nefajčiarske prostredie - ubytovanie bez domácich zvierat - spoločenská miestnosť - kuchynka - sociálne zariadenie.

Ekologická farma - chov hovädzieho dobytka - produkcia bio hovädzie mäso - ubytovanie v apartmánoch - jazdecký klub.

Ubytovanie je poskytované v 2 apartmánoch smaostatne stojaceho rodinného domu v pokojnej okrajovej vilovej štvrti Litoměříc pod Mostnou horou. Historické centrum mesta je vzdialené 15 minút chôdze. Každý dvojlôžkový apartmán má vlastné sociálne zariadenie, vybavenú kuchynku, lodžiu, TV, SAT, WiFi. Možnosť podávania raňajok. Ubytovanie je možné aj ...