Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie: - chalupa Drevenica Adielka Veľké Hamry II, č.p. 685

Penzión - Celková kapacita je 26 lôžok. Zloženie izieb: - 6 izieb má spoločné sociálne zariadenie: - 3x dvojlôžková izba - 3x trojlôžková izba - 1x štvorlôžková izba - dva apartmány s vlastným sociálnym zariadením - 1x štvorlôžková, 1x šesťlôžková.

Autobusová doprava: - preprava osôb - medzinárodná doprava - zájazdová doprava - linková doprava. Cestovná agentúra.

Norge.cz - Všetko o Nórsku - informácie pre turistov - poradenstvo a plánovanie ciest - predaj trajektových lístkov Fjordline, Colorline, Stena Line, TT Line, Scandlines, Finnlines, Hurtigruten a ďalších - predaj leteniek Norwegian, ČSA, SAS, Wideroe, Finnair a ďalších - veľkoobchod a maloobchod, zastúpenie značiek svetrov a oblečenia ...

Organizuje: -firemné akcie. -teambuildingové akcie. -organizácia konferencií.

Ubytovanie: - rodinný penzión.

Online špecialista na letné a exotické zájazdy. Denne akčné last minute. Internetový predaj exotických zájazdov do Egypta, Thajska, na Srí Lanku, Maledivy a ďalšie. Cestovné poistenie zadarmo.

Ponuka služieb incomingovej cestovnej kancelárie. Zaistenie hotelov, firemných akcií i výletov v celej Českej republike. Sprievodcovanie v turečtine.