Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Cestovná agentúra - ponuka zájazdov. Služby - tuzemská a medzinárodná autobusová doprava - prenájom autobusov, obytných vozov

Penzión - kapacita 30lôžok - dvojlôžkové izby a apartmány - vlastné sociálne zariadenie - výučba jazdy na koni - vozenie malých detí na poníkoch - zvezenie v kočiari Reštaurácia - kapacita 60 hostí - konferenčná sála

Spoločnosť Hillary consulting s.r.o. sa zaoberá organizovaním vzdelávacích, kultúrnych a spoločenských podujatí. Organizujeme odborné semináre, konferencie a firemné porady. Pripravujeme aj spoločenské a športové podujatia, oslavy, rauty, výletné a relaxačné stretnutia. Vašu akciu naplánujeme kompletne na kľúč, vyberieme vhodné priestory, ...

Online katalóg hotelov, priestorov a dodávateľov pre firemné akcie, tipy na programy a teambuildingy, kalkulácie na stiahnutie.

Služby: - športový marketing - reklamné služby v športe

Penzión Vinárstvo Vaďura - kapacita 20 lôžok: - 3 izby - zloženie 6, 6 a 8 lôžok. Veľkoobchodný predaj vína. Riadené degustácie. Polešovice 672: - vinotéka - ubytovanie s možnosťou parkovania - 3 izby, kapacita 11 osôb.

Služby - zásadné informácie o cestovnom ruchu Slovinska - rady a tipy na aktívnu dovolenku, kultúrne pamiatky a história.

Služby: - cestovná agentúra - organizovanie detských táborov, jazykových kurzov, školy v prírode

Cestovná kancelária: -poznávacie a pobytové zájazdy -predaj vstupeniek, leteniek.

Kopírovacie centrum. Fotoateliér, fotograf. Predaj hračiek, hračky. Cestovná agentúra Predaj digitálna fototechnika a prístroje.

Služby: -pizzeria -penzión -rozvoz jedál -fitness -infrasauna -požičovňa bicyklov, autovleky, osobné vleky, navigácia, PC.

Cestovná agentúra - letecké aj autobusové pobytové a poznávacie zájazdy do celého sveta, vrátane Českej republiky.

Spoločnosť AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žltava prevádzkuje penzión, ranč v rekreačnej oblasti Chřiby a súčasne farmu - minizoo s množstvom hospodárskych zvierat. Ranč má ideálnu polohu, na kopci nad riekou Moravou, na vodnej ceste Baťov Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v SR stále silnejšiu pozíciu, preto sa našim hosťom okrem ubytovania a ...

Služby: - domov mládeže - ubytovanie pre študentov

Cestovná kancelária. Špecialista na Chorvátsko.

Ubytovanie: - 88 izieb - rehabilitačné centrum, SPA - reštaurácia, kaviareň, vnútorný a vonkajší bazén, tenisový kurt, minigolf.