Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Rekreačne športový areál. Turistická chata. Ubytovanie: - 11x dvojlôžková izba - vlastné sociálne zariadenie s WC a sprchou, chladničkou, TV NIE. Bezplatné Wi-Fi pripojenie. Krčma. Organizujeme oslavy narodenín, svadby, firemné večierky, rodinné grilovanie aj iné súkromné akcie.

Služby: - organizácia, organizovanie kongresov, konferencií, školení a seminárov.

Penzión Balašova Pálenice - reštaurácia - ubytovanie - vínna pivnica.

Cestovná kancelária: - zájazdy do Bulharska.

Chata Honzík - ubytovanie, kapacita 40 - 50 lôžok - chata sa nachádza blízko Pece pod Sněžkou, možnosť výletov do Krkonôš - súčasťou je aj lyžiarsky vlek.

Penzión a reštaurácia Slnečný dvor - manažérske izby - svadobný apartmán - rodinné izby - dvojlôžkové izby - bezbariérová izba.

Oficiálne stránky Rybníka Svätený a Rybárske bašty. Nájdete tu ucelené informácie o areáli, ceny rybolovu, ubytovania a tiež aktuálne jedálne a nápojové lístky. Celoročná prevádzka a nonstop rybolov za atraktívne ceny, ďalej česká kuchyňa a rybie špeciality. A pre tých najmenších sa v areáli nachádza minizoo. Areál sa nachádza v blízkosti Kutnej ...

Cestovná kancelária - predaj zájazdov - poznávacie, exotické zájazdy - pobytové zájazdy.

Ubytovňa - kapacita 17 lôžok. Vybavenie izieb: - TV a chladnička. Spoločné sociálne zariadenie, kuchynka. Wi-Fi pripojenie k internetu. Parkovisko.

Vybudovali sme ojedinelé luxusné ubytovanie na zjazdovke so súkromným wellness v Krkonošiach. Apartmán v nadmorskej výške 930 m n. m. prenajímame náročné klientele.

Cestovná agentúra: - okružné jazdy po Prahe - výlety do okolia Prahy.

Hotel *** - väčšina izieb s balkónom, sprchou, WC, predsieňou a TV - SAT - parkovisko a garáž - v lete možnosť posedenia na terase s grilovaním Reštaurácia - špeciality z diviny z vlastného revíru Sauna