Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ski areál v Jizerských horách. Prevádzka lyžiarskych vlekov. Požičovňa lyžiarskeho vybavenia a lyžiarska škola. Možnosť ubytovania v penzióne a v drevenici.

Penzión ponúka ubytovanie v prízemí rekonštruovaného rodinného domčeka. Ubytovať sa môžete v apartmáne o dvoch neprůchozích spálňach s celkovou kapacitou 8 osôb, alebo samostatnom štúdiu pre 2 osoby, ktoré je vhodné pre páry alebo jednotlivca. V celom penzióne je zadarmo k dispozícii pripojenie k vysokorýchlostnému internetu.

Indiánska dedinka Rosehill: - detské pobytové alebo prímestskej tábory - náučný program pre školské aj predškolské deti nazvaný Indiánsku chodníkom - indiánska vystúpenie.

Penzión ponúka celoročné ubytovanie v dvoch až šesťlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, LCD TV s českými programami a WiFi pripojením. Celková kapacita objektu je 34 lôžok. Súčasťou penziónu je reštaurácia.

Firma HEWL s.r.o. vytvára marketingovú, PR a logistickú podporu destinácie Maldivy pre cestovné kancelárie. Ďalej organizuje svadby na Srí Lanke aj Maldivách vrátane zaistenia kompletného servisu.

Ubytovanie na juhočeskom sedliackom statku Mazelov v dvoch apartmánoch s uzavretým dvorom

Cestovná kancelária Poznanie CK s veľmi širokým zameraním s ubytovaním: - od stanov v prírode až po hotely s polpenziou. - usporiadateľ zájazdov - POBYTY S VÝLETY Liparské ostrovy, Korzika, Čierna Hora, južné Taliansko - Apulia, Gargáno, Kalábria - poznávacie zájazdy do bungalovmi a apartmánmi - Rakúsko, Škandinávia, Pobaltia, Anglicko, ...

rybník Mrhal - rybolov - ubytovanie v chatkách pri vode - ubytovanie hausbót - ubytovanie v kempe

Komplex apartmánov Jastrabia sa nachádza v blízkosti najväčšej českej priehrady - Lipno. Areál je umiestnený necelé 2 kilometre od Čiernej v Posumavi v nadmorskej výške 760 m n. M. Nachádza sa teda v najširšom mieste Lipenskej priehrady, ktorá poskytuje priaznivé podmienky pre všetky druhy vodných športov, ale tiež sú tu piesočné pláže pre ...

Pension IDYLL sa nachádza na okraji mesta Jablonca nad Nisou. izby: - dvoch až štvorlôžkové izby - sprcha, WC - TV - WIFI - niektoré izby majú balkón alebo terasu.

Ponúka ubytovanie v dvoch objektoch. Požičovňa lyží. Veľký dom / Ferienhaus: - štyri dvojlôžkové izby, možnosť prístelky - 2x Wc, 2x kúpeľňa so sprchou - obývačka, krb, elekrotopení - kuchyňa, minibar - sauna. Malý dom / Bungalow: - tri lôžka, možnosť prístelky - malá kuchyňa - WC, sprchovací kút - sauna.

Penzión Anderle ponúka ubytovanie v pokojnej časti Českých Budějovíc v rodinnom dome. Penzión má 1 apartmán / 2 prepojené izby / o 4 lôžkach s terasou a sedením + 1 samostatná izba pre 2 osoby.

Spoločnosť Insap, s.r.o. ponúka ubytovanie na Lipne v apartmánoch v stredisku Marina Lipno v blízkosti skiareálu Lipno - Kramolín.

Cestovná kancelária - tuzemské pobytové zájazdy - zahraničné pobytové zájazdy - poznávacie zájazdy po celom svete - letenky.

Predaj zájazdov z katalógov renomovaných cestovných kancelárií. zájazdy: - pobytové - poznávacie - zahraničný - v SR - kúpele, wellness - exotické.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

činnosť: - prenájom rekreačných domčekov

Hotel Labe ** vo Hřensku ponúka príjemné ubytovanie v priestranných izbách. Náš hotel je ideálnym východiskovým bodom pre výlety do Českého a Saského Švajčiarska či do neďalekého mesta Děčín. ubytovanie: - hotel ** - ubytovanie s raňajkami - dvojlôžkové izby - celkom 18 izieb. Ďalšie služby: - možnosť poriadni svadieb, osláv, ...

Výskumný ústav Silva Tarouca pre krajinu a okrasné záhradníctvo bol zriadený za účelom výskumu všetkých typov krajiny a súvisiacich environmentálnych rizík, výskumu biodiverzity a jej ochrany, odbornej podpory ochrany prírody a starostlivosti o krajinu a výskumu v oblasti okrasného záhradníctva. V súčasnosti pokrýva komplexný výskum krajiny na ...

Pension: -Ubytovanie v rodinnom penzióne v Beroune Na pokojnom mieste Berouna, neďaleko centra, ponúkame ubytovanie v piatich vkusne zariadených izbách s vlastným soc.zařízením, TV a spoločnou kuchynkou, v ktorej podávame raňajky. Parkovanie v záhrade domu. Ideálna poloha pre rekreáciu - blízkosť Prahy, hradov Karlštejn, Křivoklát, Žebrák a ...

Športový klub: -golf: -indoor (hala) - modelovaný freen s šiestimi jamkami (simulátory) -outdoor -virtual golf. predaj: -golfového vybavenie (palice, lopty), oblečenia, obuvi a doplnkov. Golf bar: -60 miest na sedenie teplý i studená kuchyňa -veľký výber nápojov. služby: -Ubytovanie v jednolôžkových a ...

služby: - ubytovanie na statku s celkovou kapacít 35 lôžok vrátane prísteliek - reštaurácia s kapacitou 50-tich miest - jazdecký klub, ktorý ponúka jazdu na koni, výučbu na jazdiarni s inštruktorom a výučbu na Lonžovací oťaži - možnosť zvezenie na poníkoch či somárikoch - ustajnenie cudzích koní

služby: - ubytovanie v penzióne v 2, 4 a 6-lôžkových izbách, ktoré sú vybavené sociálnym zariadením, TV, WIFI - reštauračné služby s kapacitou 60-tich osôb - vonkajšia záhradka - studené české špeciality - profesionálne kadernícke služby